Siyasi partilerde bayram mesaisi: Tebrik ve ziyaretler sürüyor

Siyasi partilerde bayram mesaisi: Tebrik ve ziyaretler sürüyor
Mübarek Kurban Bayramı nedeniyle siyasi partiler arasında bayramlaşma hareketliliği yaşanıyor. Bu kapsamda normalleşme görüşmelerinin devamına işaret olabilecek AK Parti-CHP yakınlaşması bayramda da sürdü. İki partinin bu bayramdaki ilk ziyaretçisi birbirleri oldu. Yeniden Refah'ta da yoğun bayram trafiği yaşanıyor. Parti, DEM Parti hariç tüm siyasi partilerle bayramlaşacak. İşte partiler arasındaki bayramlaşma mesaisi ve tebrik mesajları...

Türkiye, mübarek Kurban Bayramını idrak ediyor. Hem kurban'ın manasına erişmek hem de sıla-i rahim'in önemini kavramak için birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bu kutlu günlerde siyasi partilerde de bayramlaşma hareketliliği yaşanıyor.

İLK BAYRAMLAŞMA MESAİSİ: AK PARTİ-CHP

Günün ilk bayramlaşması AK Parti ve CHP arasında gerçekleşti. CHP heyetindeki Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, AK Parti heyetinde ise Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur hazır bulundu. Ziyarette Gazze ve ekonomik konular ağırlık buldu.

Yeni Projexsz

Normalleşme CHP Genel Merkezi'nde de karşılık buldu. CHP'yi ziyaret eden ilk heyet AK Parti oldu. AK Parti heyetine MKYK üyesi Hasan Sert başkanlık etti. CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, normalleşme ve diyalog sürecinin önemine vurgu yaptı.

YENİDEN REFAH, DEM PARTİ HARİCİNDE BAYRAMLAŞACAK

Milli Görüş hareketinin son temsilcisi olan Yeniden Refah Partisi'nde de bayram hareketliliği yaşanıyor. DEM Parti hariç tüm siyasi partilerle bayramlaşacak olan YRP kadroları, parti içinde de bayramlaşacak. Partililer, bayramın 3. günü Merhum Başbakan Necmettin Erbakan'ın kabrinde buluşacak.

''SİYASİLERDEN TEBRİK MESAJLARI''

Ankara'da olduğu gibi İstanbul'da da siyasi partiler bayramlaşıyor hem de tebrik mesajı yayımlıyor.

31 Mart Yerel Seçimlerinden 3. çıkan YRP'nin ilçe bazında en yüksek oy oranına ulaştığı Ümraniye'de Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Metin Akbaş, bayram münasebetiyle bir ''tebrik mesajı'' yayımladı.

Akbaş, paylaştığı mesajında ''Mübarek Kurban Bayramınızı en içten kalbi duygularımla tebrik ediyor; bu bayramın milletimiz, ülkemiz ve tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum''
ifadelerini kullandı. 

Mübarek Kurban Bayramı nedeniyle ''tebrik mesajı'' paylaşanlar arasında Yeniden Refah Partisi Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Celal Talha Karabulut da vardı.

Karabulut, mesajında ''Dünyadaki zulümlerin son bulması dileğiyle, sevdiklerinizle mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi dilerim. Kurban Bayramımız mübarek olsun'' sözlerine yer verdi.

Mevcut başkan, partisinin kentteki en genç (19) Gençlik Kolları Başkanı olarak biliniyor.