Dilan Polat'ın tahliye talebi reddedildi! Tutukluluk halleri devam edecek

Dilan Polat'ın tahliye talebi reddedildi! Tutukluluk halleri devam edecek
Kara para aklama suçlamasıyla tutuklu sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın tahliye talebini bugün değerlendirmeye alan mahkeme kararını verdi. Polat'ın tahliye talebi reddedildi.

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın tahliye talebi, bugün Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından değerlendirildi.

MASAK raporunda, Dilan Polat’ın ticari ve finansal işlemlerde yetkili olmadığı, bu kararların Engin ve Sezgin Polat tarafından alındığı belirtildi. Ayrıca, MASAK raporu sonrasında 5 tutuklu sanıktan 4’ünün tutukluluk hallerine yapılan itirazlar da reddedildi. Polat’ın eksik evraklarının tamamlanarak yeniden değerlendirileceği belirtilmişti. 

Tahliye talebinde bulunan ve evrakları eksik olan Polat'ın talebi bugün yeniden değerlendirilmeye alındı. Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi, Polat'ın tahliye talebini reddetti.

NE OLMUŞTU?

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada, Engin ve Dilan Polat’ın da dahil olduğu 24 şüpheli hakkında çeşitli suçlamalar yöneltilmişti. İddianamede, Dilan ve Engin Polat’ın "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "suçtan elde edilen mal varlıklarını aklama" ve "Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a muhalefet" suçlarından 20 ila 40 yıl arasında hapisle cezalandırılmaları talep ediliyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.