Suavi tepkisiz kalmadı: "İt ürür kervan yürür"

Suavi  tepkisiz kalmadı:
Suavi, Beykoz konserinde kendisini protesto eden grupa yanıtını sosyal medya hesabında verdi. Sanatçı, konser öncesinde MHP tarafından hedef gösterilmişti.

İstanbul’un Beykoz ilçesinde “19 Ağustos Dünya Beykozlular Günü” kapsamında düzenlenen konserde sanatçı Suavi sahne aldı. Konser sırasında bozkurt işareti yapan bir grup, "Beykoz'da terörist istemiyoruz" sloganı attı. Suavi şarkılarını söylerken "yuh" nidaları yükselten kişileri polis kontrol altında tuttu.

"BEYKOZ'DA DURUM TAM DA BUYDU"

Tecrübeli sanatçı yaşanan hadiseyle ilgili sosyal medya hesabında bir yorum paylaştı. Beykozlulara teşekkür eden Suavi, "Anadolu’da çok güzel bir söz vardır dostlar: it ürür kervan yürür, derler. Dün gece Beykoz’da durum tam da buydu. Biz; Beykoz halkıyla çok keyifli bir gece yaşadık." dedi.

Resim

MHP Beykoz İlçe Başkanlığı konserden önce yayımladığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı.

"Millî ve manevî yönü yüksek, vatansever karakteriyle Beykozlu kimliğinden gurur duyan hemşehrilerimizle birlikte bu görüşleri gönülden paylaşarak sormaktayız: Neden Suavi? Selahattin Demirtaş’a selam yollayarak etkinliklerini politik bir propaganda üssüne dönüştüren Suavi’nin, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğüne karşı çıkanlarla birlikte hareket ettiği delilleriyle sabittir. Bu kişinin Beykoz’un en önemli ve onurlu gününde sahne alması, millî duyguları yok saymak anlamına gelir ve bu tutum kesinlikle hoş görülemez."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.