Survivor finaline çakarlı araçla gidenlere ceza

Survivor finaline çakarlı araçla gidenlere ceza
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Survivor finaline çakarlı araçla giden 3 yarışmacıya idari para cezası verildiğini açıkladı. Yerlikaya, açıklamasında "Usülsüz çakar kullanan ve trafikte üstünlük taslayanlara asla müsaade etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

TV8'de yayınlanan Survivor All Star yarışmasının geçtiğimiz gün gerçekleştirilen final programına katılan üç yarışmacının programa çakarlı araçla gitmeleri ve giderken trafikte yaptıkları paylaşımlar tepki çekti. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Survivor All Star'da bu sezonun yarışmacıları arasında yer alan Sahra Işık, Damla Can ve Yağmur Banda'nın, İstanbul'daki büyük finale çakarlı ve sirenli bir lüks otomobille katıldığı görüntülerinin ardından yarışmacılar hakkında soruşturma başlatıldı.

'TRAFİKTE ÜSTÜNLÜK TASLAYANLARA ASLA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ'

Sosyal medya hesabından açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, araca takılan siren, çakar vb. cihazların usülsüz kullanıldığını belirterek şöyle yazdı:

"Bu araç sürücünün ışıklı ve sesli uyarı işareti veren cihazları, mevzuatta izin verilmeyen bir araca taktığı ve kullandığı tespit edilmiş ve yakalanmıştır. Araç sürücüsüne idari para cezası uygulanmış ve çakar/siren tertibatı söktürülmüştür. Görevi sırasındaki ambulans, itfaiye ve polis araçlarımızın trafikteki önceliği insan sağlığı ve suçlularla mücadeleye yöneliktir. Usülsüz çakar kullanan ve trafikte üstünlük taslayanlara asla müsaade etmeyeceğiz"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.