TRT’nin ücretsiz dijital platformu ücretli oluyor! Tabii Premium özellikleri ve fiyatı

TRT’nin ücretsiz dijital platformu ücretli oluyor! Tabii Premium özellikleri ve fiyatı
TRT’nin ücretsiz dijital medya platformu Tabii’den yeni üyelik modeli! Tabii Premium geliyor. İşte Tabii Premium özellikleri ve fiyatı...

Türkiye'nin dijital medya platformlarından Tabii, yeni yayın döneminde ücretli abonelik seçeneği sunarak dikkatleri üzerine çekti. Tabii Premium adı altında hizmete sunulacak bu yeni üyelik modeli, zengin içerik yelpazesi ve yeni özelliklerle kullanıcıların beğenisine sunulacak. 

UEFA KUPA MAÇLARI VE TABİİ PREMİUM 

TRT’nin UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Konferans Ligi ve UEFA Süper Kupa'nın yayın haklarını 3 yıllığına devralmasının ardından, Tabii'den beklenen güncelleme geldi. Yeni dönemle birlikte, Türk takımlarının maçları şifresiz olarak TRT 1, TRT Spor, TRT Spor Yıldız ve TRT Radyo 1'de yayınlanacak. Ancak, yabancı takımların maçları ve diğer özel içerikler Tabii Premium üyeleri için ücretli olarak sunulacak. 

TABİİ PREMİUM ÜYELİK ÖZELLİKLERİ 

Tabii Premium üyelik, reklamsız izleme deneyimi sunarak kullanıcıların kesintisiz bir içerik akışına sahip olmasını sağlayacak. Üyeler, UEFA'nın dört büyük kupasının yanı sıra, 30’dan fazla orijinal yapım, lisanslı filmler, belgeseller, çocuk içerikleri ve TRT arşivine erişim hakkına sahip olacaklar.  

  •  Reklamsız izleme 
  •  İndir ve izle 
  •  En yüksek kalitede izleme 
  •  24 saat geri alma 

TABİİ PREMİUM FİYATI 

Tabii Premium üyelik ücreti aylık 99 TL olarak belirlendi. Tabii Premium paketi 21 Ağustos Çarşamba gününden itibaren kullanıma açılacak.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.