Yıldız-Mahmutbey Metro Hattı'nda arıza

Yıldız-Mahmutbey Metro Hattı'nda arıza
Yıldız-Mahmutbey metro hattında teknik bir arıza yaşandı. Sorun nedeniyle seferlerde aksamalar yaşanıyor.

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, M7 Yıldız-Mahmutbey Metro Hattı'ndaki teknik arıza nedeniyle seferler Tekstilkent istasyonunda aktarmalı olarak gerçekleştiriliyor.

Açıklamada, "Mahmutbey-Tekstilkent istasyonları arasında metro seferlerine ek olarak ücretsiz İETT otobüsleri ile hizmet sağlanmaktadır." sözlerine yer verildi.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr"><a href="https://twitter.com/hashtag/MetroDuyuru?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#MetroDuyuru</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/M7?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#M7</a><br>Mahmutbey-Tekstilkent istasyonları arasında metro seferlerine ek olarak ücretsiz İETT otobüsleri ile hizmet verilmektedir. <a href="https://t.co/lZBlifVck9">https://t.co/lZBlifVck9</a></p>&mdash; Metro İstanbul (@metroistanbul) <a href="https://twitter.com/metroistanbul/status/1806559960542715929?ref_src=twsrc%5Etfw">June 28, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></

script>

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.