Yusuf Dikeç, Elon Musk'ı İstanbul'a davet etti: Yanıt gecikmedi

Yusuf Dikeç, Elon Musk'ı İstanbul'a davet etti: Yanıt gecikmedi
Paris 2024 Olimpiyatları'nda rahat tavrı ve başarısıyla sosyal medyada gündem olan Yusuf Dikeç, Elon Musk'ı İstanbul’a davet etti. Musk ise Dikeç'e "İstanbul'u ziyaret etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum" yanıtını verdi.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda, 10 metre havalı tabanca karışık takım kategorisinde gümüş madalya kazanarak olimpiyat tarihinde Türkiye'ye atıcılıktaki ilk madalyasını getiren Yusuf Dikeç, atış yaptığı sırada ekipman takmaması ve rahat görüntüsü ile dünya gündemine oturmuştu.

Yusuf Dikeç, X sosyal medya hesabından Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk'a bir davette bulundu. Paylaşımında, "Merhaba Elon, sizce geleceğin robotları elleri ceplerinde olimpiyatlarda madalya kazanabilecekler mi? Bunu kıtaları birleştiren kültür başkenti İstanbul'da tartışmaya ne dersiniz?" ifadelerini kullandı.

ELON MUSK'TAN YANIT GECİKMEDİ

Elon Musk, Yusuf Dikeç'in davetine hızlı bir şekilde yanıt verdi. Musk, "Robotlar her zaman hedefi tam ortasına vuracak. İstanbul'u ziyaret etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Dünyanın en büyük şehirlerinden biri." diyerek İstanbul ziyaretine olan isteğini dile getirdi.

Gbgvfhgfg

Bu etkileşim, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kullanıcılar, Dikeç'in özgün tarzını ve Elon Musk'ın samimi yanıtını övgüyle karşıladı. Özellikle Türk takipçiler, Musk'ın İstanbul'a yapacağı olası ziyaret için heyecanlarını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.