Acun Ilıcalı'nın ödediğinin 4 katını teklif ettiler gitmedi! Hasan Can Kaya'dan olay yaratan sözler!

Acun Ilıcalı'nın ödediğinin 4 katını teklif ettiler gitmedi! Hasan Can Kaya'dan olay yaratan sözler!
Konuşanlar programıyla tanınan Hasan Can Kaya, Acun Ilıcalı'nın Exxen adlı dijital platformunda yer alıyor. Ünlü komedyen servet değerinde tekliflere rağmen Exxen'de kalmaya devam ediyor. Hasan Can Kaya "Bir vefa borcum yok" dedi.

İlk olarak YouTube'da yayınlanan Konuşanlar programıyla ismini duyuran ve sonrasında Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen'e transfer olan Hasan Can Kaya Melis İşiten ile Zaten Şov'a konuk oldu. Hasan Can Exxen'de olmasına dair de konuştu.

Hasan Can Kaya "30.000 tweet atıldı, inkar etmez zaten geçtikten 2 ay sonra şubat ayında 11 milyon toplam izlenmenin 7 milyonu bendim, özetle söyleyeyim Acun abiden bağımsız hiçbir sektör gücünün torpili yok üzerimde dolayısıyla vefa borcum yok" dedi.

cannn.jpg

Acun Ilıcalı'yı sevdiğini söyleyen Hasan Can Kaya "Adam iyi bir insan arkadaşlar mutlu çalışıyorum birlikte mutlu çalışıyorum birlikte mutlu çalıştığım için bu dışarıdan gelen telifleri reddediyorum vefa borcumdan değil yani" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Acun Ilıcalı bir süre önce "Hasan Can öyle teklifler aldı ki bahsedilen paraların normal matematikle içinden çıkamazsın. Biz Hasan Can'a 1 veriyorsak ona 4-5 teklif ettiler. Ne dedi biliyor musun? 'Ben Acun ağabey ile yürüyorum. Bu teklifleri de düşünmüyorum' dedi" demişti.

vannn.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.