Engin Polat'ın ceza alması Dilan Polat'ı telaşlandırdı! Hepsini sildi!

Engin Polat'ın ceza alması Dilan Polat'ı telaşlandırdı! Hepsini sildi!
Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlardan tutuklanan ve geçtiğimiz ay serbest bırakılan Engin Polat, komşularını darp ettiği gerekçesiyle yargılandığı davadan 1 yıl 11 ay ceza aldı. Dilan Polat, cezasının açıklanmasının ardından harekete geçti.

Dilan ve Engin Polat çiftinin, geçen yıl park meselesi yüzünden tartıştıkları komşusunu darbettikleri iddiasıyla yargılandığı davada karar çıktı. Anadolu 35. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tarafların avukatları katıldı Cumhuriyet savcısı, bir önceki celsede açıklanan mütalaasını tekrar etti. Müşteki avukatları, tarafların uzlaştığını ve herhangi bir şikayetin olmadığını belirterek davanın düşürülmesine hükmetti.

dilandf.jpg

Sanıklar Dilan ve Engin Polat'ın avukatı da müvekkilleri hakkında beraat kararı verilmesini istedi. Davayı karara bağlayan hakim, Engin Polat'ın "gece vakti birden fazla kişi ile konut dokunulmazlığını ihlal" suçundan 1 yıl 11 ay 10 gün hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi. Cezayı erteleyen hakim, Engin Polat'ın 2 yıl denetime tabi tutulmasına karar verdi.

STORYLERİNİ SİLDİ

Cezaevinden çıktıktan sonra sosyal medya kullanmayacağım demesine rağmen oldukça aktif kullanan Dilan Polat, yeniden şarkı çıkaracağını da duyurdu. Fakat Dilan Polat, Engin Polat'a verilen hapis cezası sonrası tüm paylaşımları kaldırdı. Bu durum sonrası takipçileri hapis cezasından korktu yorumlarında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.