Bahar Candan'dan ablası Nihal Candan'a olay yaratan suçlama! "Benim eski sevgilimle..."

Bahar Candan'dan ablası Nihal Candan'a olay yaratan suçlama! "Benim eski sevgilimle..."
Dolandırcılık ve kara para aklama suçlarından cezaevine giren ve geçtiğimiz haftalarda tahliye olan Bahar Candan'dan ablası Nihal Candan'dan olay yaratan suçlama.Bahar Candan, ablası ve eski erkek arkadaşı hakkında "Otelde aynı odada kalmışlar" dedi.

Moda programına sayesinde ünlenen ve kısa süre içerisinde fenomen olan Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler, kasım ayında dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Candan kardeşlerden Nihal Candan yemek yeme bozukluğu rahatsızlığını gerekçe göstererek tahliye edilmişti. Ardından kardeşi Bahar Candan da tahliye edilmişti.

abla.jpg

"SEVGİLİMLE AYNI ODADA KALMIŞ"

Bahar Candan'ın ablası Nihal Candan'la ilgili sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Paylaşımlar yaparak ablasının sevgilisi ile birlikte olduğunu öne süren Bahar Candan, "Ablam, benim eski sevgilimle aynı odada kalmış. Ablam kırmızı geceliğiyle ölmek üzereyken, sevgilim otel odasında saçını örmüş" ifadelerine yer verdi.

"ANNEM, ABLAMI BENİM SEVGİLİME VERMİŞ"

Bahar Candan bununla da kalmayıp "Kocası ablama bakmak istemiyor diye annem ablamı benim sevgilime vermiş. Ben çok yalnızım ruhen çöküşteyim. Bana yardım edin sesimi kimse duymuyor" dedi.

İşte Bahar Candan'ın paylaşımları:

absaa.jpg

elitzm.jpg

koca.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.