Beşiktaş, Kayserispor'u deplasmanda 3-0 yendi

Beşiktaş, Kayserispor'u deplasmanda 3-0 yendi
Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, Kayserispor'u 3-0 mağlup ederek 5. galibiyetini elde etti. Bu sonuçla siyah-beyazlılar puanını 16'ya yükseltirken, Kayserispor 3 puanda kaldı.

Süper Lig'in 7. haftasında Kayserispor, evinde Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona ererken, ikinci yarıda Beşiktaş'ın etkili oyunuyla karşılaşmanın sonucu belirlendi.

İLK YARIDA TEMKİNLİ OYUN

Karşılaşmanın başlama düdüğünden itibaren iki takım da temkinli bir oyun sergiledi. 10. dakikada Kayserispor’un Carole’ün kaleci Bilal’e geri pasında Rafa Silva topu kaparak vuruş yaptı, ancak Bilal topu kornere çeldi. 16. dakikada Beşiktaş'ın Rashica’nın ortasında Rafa Silva’nın kafa vuruşu auta gitti.

Kayserispor, 17. dakikada Cardoso'nun ortasında Nazon ile etkili bir atak gerçekleştirdi ama Mert kaleyi korudu. 39. dakikada Bourabia’nın ceza sahası dışından sert şutu da kale direğinin üstünden auta çıktı. İlk yarı, takımların karşılıklı ataklarına rağmen golsüz sona erdi.

İKİNCİ YARIDA BEŞİKTAŞ DOMİNASYONU

İkinci yarıya hızlı başlayan Beşiktaş, 56. dakikada Gedson Fernandes’in vuruşuyla öne geçti: 0-1. Beşiktaş’ın bu golü, Kayserispor’un dengesini bozdu. 75. dakikada Kayserispor ceza sahasında yaşanan bir pozisyon sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi. İmmobile’nin kullandığı penaltı ile Beşiktaş farkı ikiye çıkardı: 0-2.

Kayserispor, 84. dakikada VAR incelemesi sonrası iptal edilen penaltıyla şansını kaybetti. Maçın son anlarında, 90+1. dakikada Rashica’nın ortasında İmmobile’nin kafa vuruşu, Beşiktaş’ın skorunu 3-0’a taşıdı.

PUAN DURUMU

Karşılaşma, Beşiktaş'ın 3-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Bu galibiyetle siyah-beyazlılar, ligdeki 5. galibiyetini elde ederek puanını 16'ya yükseltti. Kayserispor ise 3 puanda kalmaya devam etti.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.