Beşiktaş Teknik Direktörü: Son dakikada talihsiz bir olay yaşadık

Beşiktaş Teknik Direktörü: Son dakikada talihsiz bir olay yaşadık
Giovanni Van Bronckhorst, Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldıkları maçta son dakikada yaşanan talihsizliklere dikkat çekti ve fiziksel olarak zor bir süreçten geçtiklerini belirtti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni Van Bronckhorst, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile oynadıkları ve 1-1 berabere kaldıkları maçı değerlendirdi. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, takımın fiziksel anlamda zor haftalar geçirdiğini ifade eden Bronckhorst, "Büyük takım olduğunuz zamanlarda nerede oynarsanız oynayın, hangi maçı oynarsanız oynayın, gerekli performansı göstermek zorundasınız. Bugün de bizim için zor bir maçtı. Savaştık, mücadele ettik aslında ama son anda top rakip için doğru yere düştü" dedi.

Van Bronckhorst, Gaziantep FK maçının kendileri açısından fiziksel olarak zor geçtiğini belirterek, "Gelişme göstereceğimiz şeyler var. Hala yenilmedik, mağlubiyetimiz yok. Panik yapacak bir durum yok. Ligin üçüncü bölümüne başlayacağız ve gelişim göstereceğiz. Çok fazla maçımız var. Bir sonraki maçta daha iyi olmayı istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Teknik direktör, bir gazetecinin "Semih Kılıçsoy'u maçta neden tercih etmediniz?" sorusuna ise, "Semih de genç ve gelişim gösteren bir oyuncu. Farklı konularda gelişim gösteriyor. Ben kendisine yardımcı oluyorum. Bu sene çok daha iyi bir oyuncu olacak. Bugün kendisini tercih etmedik ama milli takıma gidiyor. Bir sonraki bölümde, bir sonraki oynayacağımız blokta oynayabilir" şeklinde yanıtladı.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.