Galatasaray-Young Boys rövanş maçı: Cimbom'a iki farklı galibiyet gerek

Galatasaray-Young Boys rövanş maçı: Cimbom'a iki farklı galibiyet gerek
UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turu rövanş maçında Galatasaray, İsviçre ekibi Young Boys'u İstanbul'da ağırlayacak. Deplasmanda 3-2 mağlup olan Galatasaray, bu akşam Young Boys'u elemesi durumunda adını Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek 36 takım arasına yazdıracak.

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turu ikinci maçında Galatasaray, Young Boys’u Rams Park’ta konuk edecek. Karşılaşmanın ilk ayağı 21 Ağustos Çarşamba günü İsviçre'de oynanmıştı. İlk yarıda 2-0 geriye düşen sarı-kırmızılılar, Batshuayi'nin golleriyle beraberliği yakalasa da 86. dakikada 3-2 geri düşerek İstanbul'daki maç için avantaj şansını kaybetmişti. 

RÖVANŞ MAÇINA NORVEÇLİ HAKEM

Bu akşam saat 22.00’da başlayacak rövanş maçını Norveçli Hakem Espen Eskas yönetecek. Eskas'ın yardımcılıklarını Jan Erik Engan ve Isaak Elias Bashevkin üstlenecek. Karşılaşmada Mohammead Usman Aslam dördüncü hakem olarak görev yapacak. VAR'da Rob Dieperink, AVAR'da ise Erwin Blank yer alacak.

Müsabaka TRT 1 üzerinden canlı izlenebilecek.

MUHTEMEL İLK 11

Aslan'ın muhtemel ilk 11'i Muslera, Jelert, Nelsson, Kaan, Köhn, Barış, Torreira, Sara, Kerem, Batshuayi, İcardi'den oluşuyor.

İlk maçta kırmızı kart gören Abdülkerim Bardakcı bu akşam forma giyemeyecek. Cezalı olduğu için ilk maçta yer alamayan Kaan Ayhan'ın ise rövanş maçına çıkması bekleniyor.

CİMBOM'A EN AZ 2 FARKLI GALİBİYET GEREK

Devler Ligi’nde deplasman golü kuralı olmadığı için Galatasaray en az iki farklı galibiyetle tur atlayabilecek. Galatasaray’ın tek farklı galibiyeti durumunda ise karşılaşma uzatmalara gidecek.

Young Boys'un mücadeleden beraberlik veya galibiyetle ayrılması durumunda Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’ne veda edecek ve yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde sürdürecek.

OKAN BURUK CEZALI

Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Sparta Prag maçının ardından yaşananlardan dolayı UEFA Disiplin Kurulu'nun 2 maç ceza verdiği Galatsaray teknik direktörü Okan Buruk, Young Boys maçını yedek kulübesinden takip edemeyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.