Galatasaray’ın devre arası bombası: Talisca transferi için düğmeye basıldı!

Galatasaray’ın devre arası bombası: Talisca transferi için düğmeye basıldı!
Galatasaray, Anderson Talisca’yı kadroya katmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar bu transfer hamlesiyle birlikte 10 numaradaki nokta atışı sonuçlandırmak istiyor. İşte haberin detayları...

Galatasaray, Ocak ayında büyük bir transfer için kolları sıvadı. Daha önce Beşiktaş formasıyla Süper Lig’de iz bırakan 30 yaşındaki Brezilyalı yıldız Anderson Talisca, Sarı-Kırmızılılar’ın radarına girdi. Yönetim, devre arasında hücum hattını güçlendirmek için ilk adımları atmış durumda.

TALISCA İÇİN MASAYA OTURULDU

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr, yabancı kontenjanında yer açmak amacıyla Talisca’yı göndermeyi planlıyor. Galatasaray yönetimi ise vakit kaybetmeden Talisca’nın menajeriyle görüşmelere başladı ve transfer şartları soruldu. Sözleşmesi 30 Haziran 2026’ya kadar devam eden yıldız oyuncu için transfer çalışmaları hız kazanırken, yönetim bu hamleyle 10 numaradaki boşluğu doldurmayı hedefliyor.

AL NASSR’DAKİ PERFORMANSI

Bu sezon Al Nassr formasıyla Suudi Arabistan Ligi’nde 5 maçta 3 gol atan Talisca, Galatasaray’ın hücum gücüne ciddi katkı sağlayacak bir isim olarak dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.