Süper Lig'de Sergio Ramos bombası!

Süper Lig'de Sergio Ramos bombası!
Transfer dönemi sona yaklaşırken, Galatasaray hakkında gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. Avrupa'nın en tanınmış savunma oyuncularından Sergio Ramos’un, sarı-kırmızılı ekibe katılabileceği konuşuluyor. 38 yaşındaki deneyimli futbolcunun, Sevilla’dan ayrılmasının ardından henüz bir kulüple anlaşmamış olması dikkat çekerken, Galatasaray'ın Ramos’a teklif götürdüğü iddiası futbol dünyasında geniş yankı buldu.

İspanyol basınına göre, Sergio Ramos’un Türkiye’ye gelme ihtimali oldukça yüksek bulunuyor. El Nacional'in haberine göre, Galatasaray'ın Ramos'a resmi bir teklif sunduğu belirtildi. Haberde, "Türkiye pazarı son aylarda bir canlanma yaşadı ve Ramos bu fırsattan yararlanarak en üst düzeyde rekabet etmeye devam edebilir" ifadesi kullanıldı.

G X Cn Z I Xg A E Inr XMOURINHO ETKİSİ BÜYÜK

Ramos’un Türkiye'ye gelebileceği yönündeki bu iddialarda, José Mourinho’nun Fenerbahçe'ye transferinin büyük rol oynadığı da vurgulandı. Öte yandan, en çok dikkat çeken hareketlerden birinin de José Mourinho'nun Fenerbahçe’ye gelmesi, lige güvenilirlik ve prestij kazandıran bir transfer olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.