Acun Ilıcalı 4. kez nikah masasına oturuyor! Sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile evleniyor

Acun Ilıcalı 4. kez nikah masasına oturuyor! Sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile evleniyor
Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, gerek yaptığı işlerle gerek özel hayatıyla gündemin en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başarıyor. Ilıcalı, şimdi de evlilik kararı ile gündeme geldi. Ünlü isim 25 yaşındaki sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile nikah masasına oturuyor. Çiftin düğün hazırlıklarına başladığı öğrenildi.

TV8 ekranlarının sahibi Acun Ilıcalı, 4. kez nikah masasına oturuyor.  Şeyma Subaşı ile olan evliliğini noktaladıktan sonra, gönlünü Ayça Çağla Altunkaya'ya kaptıran ünlü isim nikah masasına oturmaya karar verdi. 

Acun Ilıcalı'nın Muğla'daki bir oteli düğün için kapattığı iddia edildi. Oteldeki bütün odaları tutan Ilıcalı, misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak için hazırlıklara başladı. Otelle görüşmeler yaptığı öğrenilen Acun Ilıcalı, her şeyin kusursuz olması için şimdiden talimat verdi.

DOĞUM GÜNÜNDE EVLİLİK TEKLİFİ

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yıl 25 yaşına giren Ayça Çağla Altunkaya'nın doğum günü için sürpriz bir parti organize etmişti. Ilıcalı, kız arkadaşının yeni yaşını, "Duygularımı bugün kulağına söyledim, herkes duymasın. Doğum günün kutlu olsun, her günümüz böyle mutlu olsun." sözleriyle kutlamıştı. O gün kutlama sırasında genç sevgilisine evlilik teklifi iddia edilmiş ve ikilinin evlilik kararı aldığı ileri sürülmüştü.

234

4. KEZ DÜNYAEVİNE GİRİCEK

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, ilk evliliğini Seda Başbuğ ile yaptı ve bu evlilikten ilk çocuğu olan Banu Ilıcalı dünyaya geldi. Ilıcalı ikinci evliliğini ise Zeynep Yılmaz ile yaptı. Leyla ile Yasemin  adından iki kızı dünyaya geldi. Acun Ilıcalı son olarak 2017'de Şeyma Subaşı ile nikah masasına oturduktan bir yıl sonra boşandı. İkilinin Melisa adında bir kızı var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.