Apple, iPhone 16 ve yeni ürünlerini tanıttı

Apple, iPhone 16 ve yeni ürünlerini tanıttı
Apple, iPhone 16, Apple Watch Series 10 ve AirPods 4'ü tanıttı. Yeni ürünler 20 Eylül'den itibaren satışa sunulacak. iPhone 16 serisi 799 dolardan başlıyor.

Apple'ın yeni akıllı telefonları iPhone 16 ve iPhone 16 Plus, %85 geri dönüştürülmüş malzemeden üretilecek. Yeni A18 çipi ile güçlendirilen telefonlar, büyük yapay zeka modellerini çalıştırmak üzere optimize edilmiş. Ayrıca, tek tıklamayla kamera erişimi ve parmak kullanarak çeşitli kamera özelliklerini ayarlama olanağı sağlayacak.

Image

Yeni ultra geniş 48 megapiksel kamera, otomatik odaklama ve düşük ışık koşullarında daha fazla ışık yakalama özelliği sunacak. iPhone 16'nın fiyatı 799 dolardan, iPhone 16 Plus'ın fiyatı ise 899 dolardan başlayacak. iPhone 16 Pro ve 16 Pro Max ise daha büyük ve ince kenarlarla gelecek, A18 Pro çipine sahip olacak ve geliştirilmiş kamera özellikleri sunacak. iPhone 16 Pro 999 dolardan, 16 Pro Max ise 1199 dolardan satışa sunulacak.

APPLE WATCH SERİES 10

Apple Watch Series 10, önceki modellere göre daha ince tasarımı ve daha büyük ekranı ile dikkat çekecek. 30 dakikada %80'e kadar şarj olabilen saat, 18 saatlik pil ömrü ve 50 metreye kadar su geçirmeme özelliğine sahip olacak. Arka plan gürültüsünü bastırma ve uyku apnesi uyarısı gibi yeni özellikler sunacak. Fiyatları 399 dolardan başlayan modeller için ön siparişler bugün itibarıyla alınabilecek.

AİR PODS 4

Yeni AirPods 4 kablosuz kulaklıklar, kişiselleştirilmiş mekansal ses ve çevresel gürültüyü azaltma özelliklerine sahip olacak. Şarj kutusu, daha küçük bir tasarıma sahip olacak ve USB-C ile uyumlu olacak. AirPods 4, 129 dolardan, aktif gürültü engelleme özelliğine sahip versiyonu ise 179 dolardan satışa sunulacak. Ayrıca, AirPods Pro 2, işitme ile ilgili üç yeni sağlık özelliği sunacak. Apple'ın yeni ürünleri, 20 Eylül'den itibaren satışa çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.