Brad Pitt 'çocuklarımı kaybettim' demişti: Kızı soyadını değiştiriyor!

Brad Pitt 'çocuklarımı kaybettim' demişti: Kızı soyadını değiştiriyor!
Ünlü aktör Brad Pitt ve eski eşi Angelina Jolie'nin ilk biyolojik kızı olan Shiloh, babasının soyadını kullanmak istemediğini belirterek yasal süreci başlattı. 18 yaşına gelen Shiloh, soyadını değiştirmek için gerekli adımları tamamladı.

Hollywood’un ünlü yıldızları Brad Pitt ve Angelina Jolie, geçmiş yıllarda şiddet iddiaları nedeniyle olaylı bir şekilde boşanmışlardı. Bu gelişmelerin ardından çiftin 18 yaşındaki ilk kızı Shiloh, babasının soyadını kullanmak istemediğini ifade etti.

C7Olc Na Xg A Efg90

Shiloh, sadece "Shiloh Jolie" ismini kullanmak için mahkemeye başvurdu ve yaklaşık iki ay sonra isim değiştirme sürecinde önemli bir aşamayı tamamladı.

G P Acyt R Ww A Akv H M

Kaliforniya yasalarına göre, bir kişinin isim değiştirme talebinin yargıç tarafından onaylanabilmesi için bu talebin bir ay boyunca bir gazetede yayınlanması gerekiyor. Shiloh, bu yasal formaliteleri tamamlayarak babasının soyadını silme yolunda ilerledi.

G Nt Z S W W M A A J0Rg

ANNESİ İLE YAŞIYOR

Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin boşanmasının ardından Shiloh ve diğer beş kardeşi, anneleri Angelina Jolie ile birlikte yaşamaya başladılar. Shiloh, 2006 yılında Namibya'da dünyaya gelen çiftin ilk biyolojik çocuğu olarak dikkat çekmişti.

Whatsapp Image 2024 07 20 At 14.16.37

İSİM DEĞİŞİKLİĞİ SÜRECİ

Shiloh, Kaliforniya eyaletindeki isim değiştirme sürecinde gerekli adımları tamamladıktan sonra, gazetenin yasal bildirim bölümünde talebini yayınlatarak isim değiştirme sürecinde önemli bir aşamayı geride bıraktı. Shiloh'nun soyadından "Pitt" ekini çıkarma kararı, medyada büyük yankı uyandırdı ve ünlü çiftin boşanma sürecinin ardından aile dinamiklerinde yeni bir dönemi başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.