Kara para aklama ve dolandırıcılık iddiaları sebebiyle tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan, geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları nedeniyle tahliye edilmişti. Sağlık sorunları gerekçe gösterilerek tahliye edilen Nihal Candan, son günlerde verdiği röportajlarla sık sık gündeme geliyor. Candan, bu kez de namaz hakkında yaptığı açıklama ile gündeme geldi.

1714543325252

37 KİLOYA DÜŞMÜŞTÜ

Kasım ayında dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla gözaltına alınan ardından kısa süre içerisinde tutuklanarak cezaevine gönderilen fenomen Candan kardeşler, gündemi epey meşgul etmişti. 37 kiloya kadar düştüğü ve psikolojisinin de bozuk olduğu belirtilen Nihal Candan, sağlık sorunları sebep gösterilerek tahliye edilmişti. Tedavi edilmesi gereken Candan, önce kuaförde ardından da Nişantaşı sokaklarında görüntülendi. Televizyon programlarına da röportajlar veren Candan, son olarak YouTube’da yayınlanan bir programa konuk oldu.

NAMAZ AÇIKLAMASI

Katıldığı programda cezaevindeyken namaz kılmaya başladığını söyleyen Candan, “Betonlar arasında bildiğimiz tüm meditasyon uygulamalarını yaptık Bahar'la. Günlük tuttuk. Sabah namazını zaten ben kaçırmazdım. Sabah namazı benim için çok değerli. Çünkü onda bir hadis var; "Namaz uykudan hayırlıdır" diye. O benim en sevdiği hadis. Sadece 7 vakit kılmıyordum. 7 vakite cezaevinde çıkardım. Teheccüd ile nafile namazlarıyla. 7 vakit kılıyordum cezaevinde. Biraz daha tasavvuf, Mevlana bilinci aşılamaya çalıştım kız kardeşime, onu öyle uyuttum.” dedi.

37 kiloya kadar düştüğü ifade edilen Nihal Candan’ın yüzündeki değişim dikkatlerden kaçmadı.  Sosyal medya kullanıları Candan'ın dudak ve yanaklarındanki botoksa dikkat çekti.

G Nd Dx Co W I A Ef Av4

AVUKATLAR İTİRAZ ETTİ

Kızına attığı termos 'silah' sayıldı: Deniz Akkaya’ya hapis istemi Kızına attığı termos 'silah' sayıldı: Deniz Akkaya’ya hapis istemi

Öte yandan, Candan'ın rahat hareketleri, müşteki avukatlarının da dikkatini çekti ve tahliyesine itiraz edildi. İtirazda, sanığın sağlık sorunları nedeniyle tahliye edilecek gibi davranmadığı ve televizyonlarda boy gösterdiğine dikkat çekildi.

Editör: Rengin Uğur