TOD'un yeni dizisi 'Sorgu'dan ilk fotoğraflar geldi

TOD'un yeni dizisi 'Sorgu'dan ilk fotoğraflar geldi
TOD'un yeni dizisi 'Sorgu' izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Hazal Kaya, Çağlar Ertuğrul, Boncuk Yılmaz, Melisa Döngel yer aldığı diziden ilk fotoğraflar geldi.

TOD’da yayınlanacak olan ve yapımcılığını Karga 7 Pictures’ın üstlendiği 'Sorgu'dan ilk fotoğraflar yayınlandı. 

Sorgu1

Yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer’in oturduğu dizinin özgün hikaye ve senaryosunu Nuray Uslu ve Milay Ezengin kaleme aldı. 

Sorgu 2

Dizinin kadrosunda; Hazal Kaya, Çağlar Ertuğrul, Boncuk Yılmaz, Melisa Döngel, Deniz Hamzaoğlu, Oktay Çubuk, Kubilay Tunçer, Ebru Aykaç, Burak Hakkı, Ezgi Tombul, Deniz Karaoğlu, Asu Lal Burnak, Zeynep Kızıltan ve Şehsuvar Aktaş gibi birbirinden oyuncular yer alıyor.

Sorgu4

DİZİNİN KONUSU

Sorgu biriminin tek kadın memuru olan Cihan Manoğlu’nun (Hazal Kaya) babası Hayati, ölü bulunur. Bu şüpheli ölümün dosyası Cihan gibi sorgu memuru olan mesai arkadaşı Metin Yazıcı’ya (Çağlar Ertuğrul) verilir. Dosyayla ilgili gerçekler ortaya çıktıkça Cihan ve Metin arasındaki derin aşk da sınanacaktır. Zira bu hikayede potansiyel bir cinayet şüphelisine dönüşmeyecek hiç kimse yoktur!

Sorgu 5

Türkiye’nin yanı sıra Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde de eş zamanlı yayınlanacak olan 'Sorgu' yakında sadece Tod’da izleyiciyle buluşacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.