Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Saldırgan gözaltına alınmadı, polisle tokalaşarak gitti

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Saldırgan gözaltına alınmadı, polisle tokalaşarak gitti
Göztepeli bir taraftarın saldırısına uğrayan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç; spor şube müdürünün yalan söylediğini, saldırganın gözaltına alınmadığını, saldırıdan sonra maçı locada izlemeye devam ettiğini  söyledi.

İzmir'de 17 Ağustos Cumartesi günü oynanan Göztepe-Fenerbahçe futbol karşılaşmasında, ikinci yarı başlarken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç deplasman tribünündeki fenerbahçeli taraftarlara destek olmak için sahaya geldi. Bu sırada Göztepeli bir taraftarın saldırısına uğrayarak yere düşen Koç, olay sonrasında hiçbir işlem yapılmadığını iddia etti.

"KELEPÇELERİNİ ÇIKARDILAR, MAÇI LOCADA İZLEDİ"

Koç, “Bu kişiyi yaka paça aldılar. Sonra içeride emniyet müdürü kelepçeleri çıkarıyor, arkadaşı bırakıyor, arkadaş tişörtünü çıkarıp maçın geri kalanını locada izliyor. Kimle izlediğini şu an söylemeyeceğim, o da hayret ettirecektir. Biz bunları bilmiyoruz tabii. Bu adamı ne yaptınız, diyoruz. Spor şube müdürü gözaltına aldık diyor. Ondan da şikayetçi olduk. Bu arkadaşı ne gözaltına almışlar, hiçbir işlem yapmamışlar. Ve devleti temsil eden spor şube müdürü gözümüzün içine bakıp yalan söylüyor; işlem yaptık, diyor. Gözaltına aldık, diyor. Biz gözaltına alındığını zannediyoruz, stattan ayrılırken adamı sahada görüyoruz, geri dönüyoruz, diyoruz ki hani 'gözaltına almıştın?' 'Ya bu esnaf, kaçacak yeri yok, biz biliyoruz nerede olduğunu, sonra alırız' deniyor.” şeklinde konuştu.

POLİS SALDIRGANLA TOKALAŞTI İDDİASI

Ünlü iş insanı, “Sonra bir gazeteci bu kişiyi takip ediyor. Bu kişi polislerle tokalaşarak arabaya binip stattan ayrılıyor. Nerede devlet? Bu başka bir takıma yapılan olay olsaydı böyle mi ele alacaktınız? Birileri size talimat mı verdi bunu bırakın diye? Bunun cevabını öyle ya da böyle alacağız, elimizde çok kuvvetli belgeler var” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.