Galatasaray'ın yeni stoper hamlesi: Bir dünya yıldızı daha yolda!

Galatasaray'ın yeni stoper hamlesi: Bir dünya yıldızı daha yolda!
Galatasaray, Victor Osimhen'i kadrosuna kattıktan sonra bir dünya yıldızının daha transferi için harekete geçti. Savunmada yaşanan sıkıntıları gidermek isteyen sarı-kırmızılılar, stoper mevkiinde önemli bir takviye yapmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'de çıktığı ilk üç maçta galibiyet serisi yakalayan Galatasaray, Avrupa Ligi hedefi doğrultusunda dikkat çeken bir transfer gerçekleştirdi. Napoli'de kadro dışı kalan Victor Osimhen'i renklerine bağlayan Aslan, bu hamlesiyle dünya futbol gündeminde ses getirdi.

SIRADAKİ HEDEF: AYMERIC LAPORTE

Ancak Galatasaray’ın transfer planları burada bitmiyor. Ocak ayı transfer dönemini de hesaba katan sarı-kırmızılılar, savunma hattını güçlendirmek için harekete geçti.

Bu bağlamda, Galatasaray'ın radarındaki isim Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da forma giyen deneyimli savunmacı Aymeric Laporte oldu.

G Uh T Zca8 A Az N19

30 yaşındaki oyuncuyu ocak ayında kadrosuna katmayı hedefleyen Galatasaray, stoper transferi için Laporte'u listenin başına yazdı. Yönetim, Laporte’un transferi için doğru zamanı bekliyor ve bu hamlenin Ocak ayında gerçekleşeceği konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.