Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: 750 liralık kesinti eleştirilerine katılıyorum

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: 750 liralık kesinti eleştirilerine katılıyorum
Cevdet Yılmaz, kredi kartlarından Savunma Sanayi Fonu için planlanan 750 TL'lik kesinti eleştirilerine katıldığını ve teklifinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2024 bütçe teklifiyle ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu’ndaki sunumunun ardından AK Parti grubunda parlamento muhabirleriyle bir araya gelerek, gündemdeki konular hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

750 LİRALIK KESİNTİ ELEŞTİRİLERİNE BEN DE KATILIYORUM

Savunma Sanayi Fonu'nu desteklemek amacıyla hazırlanan ve kredi kartlarından 750 TL kesintiyi içeren teklifin geri çekilmesiyle ilgili soruları yanıtlayan Yılmaz, toplumsal tepkilerin haklı olduğunu ifade etti. Eleştirilerin dikkate alınarak paketin yeniden gözden geçirileceğini belirten Yılmaz, "Toplumun duyarlılıklarına saygı gösteriyoruz. Meclis tartışma ve müzakere yeridir; gerekirse teklif geri çekilir ya da dönüştürülür. Bu bir zaaf olarak görülmemeli, aksine demokratik bir süreçtir. Paket üzerinde haklı eleştiriler var, bunları dikkate alacağız ve savunma sanayi kaynakları için yeni bir düzenleme yapacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.