• USD 33,99
  • EUR 37,87
  • ALTIN 2.822,06
  • BİST100 9.577
  • BTC 57.732

MSB Haberleri

MSB haberleri ve güncel MSB gelişmeleri, MSB ile ilgili tüm video, MSB fotoğrafları ve MSB haberleri En İyi Haberler sitemizde


Güncel

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde bölücü terör örgütü üyesi 6 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Güncel

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde 7-9 Eylül tarihleri arasında harekatlarında 19 teröristin etkisi hale getirildiğini açıkladı.

Güncel

Milli Savunma Bakanlığı "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganı attıkları görüntüler nedeniyle haklarında inceleme başlatılan mezun teğmenlerle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada; "Mezun...

Güncel

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin ve Irak'ın kuzeyinde 13 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Güncel

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 5 Eylül'de Irak'ın kuzeyine düzenlenen hava harekatında 5 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Güncel

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin ve Irak'ın kuzeyinde 16 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Güncel

Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, teğmenlerin kılıçlı yeminine ilişkin açıklamada bulundu. Bakanlık kaynakları, "Olay her yönüyle incelenmektedir. Disiplin mevzuatı kapsamında kastı,...

Güncel

Milli Savunma Bakalığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde tespit edilen 6 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Güncel

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde 17 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Güncel

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 6 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Güncel

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), İzmir, Manisa, Aydın ve Bolu'da devam eden orman yangınlarını söndürme çalışmalarına 13 helikopterle destek sağlandığını aktardı.

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı'nın yaptığı basın açıklamasında, son bir haftada 73 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.