Herkes Görkem'i merak ediyordu...Kızılcık Şerbeti'nin set görüntüsü her şeyi ortaya çıkardı!

Herkes Görkem'i merak ediyordu...Kızılcık Şerbeti'nin set görüntüsü her şeyi ortaya çıkardı!
Show TV ekranlarının reyting rekorları kıran cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kızılcık Şerbeti'nin 3. sezon çekimleri sürerken, bir kamera arkası görüntüsü ortalığı karıştırdı. Oyuncu Ceren Karakoç akıbeti belli olmayan Görkem karakterinin sırrını ortaya çıkardı.

Yeni sezonu merakla beklenen ekranların en çok konuşulan dizilerinden olan Kızılcık Şerbeti'nin 3. sezon çekimlerine başladı. Geçtiğimiz günlerde de yeni sezonun ilk tanıtımı yayınlandı. 13 Eylül akşamı seyirciyle buluşacak olan dizide ise birçok değişiklik yapıldı. Sezon finalinin ardından bazı karakterler diziden ayrılırken yeni oyuncular kadroya dahil oldu.

Ömerr

Yeni sezonla birlikte bazı karakterlerin akıbeti de merak konusu oldu.Sezon finalinde camdan düşen Özge Özacar'ın hayat verdiği Görkem karakterinin ne olacağı da sosyal medydada hayli konuşuldu. Kızılcık Şerbeti yeni sezon tanıtımında hastaneye kaldırılan Görkem'in sağlık durumu ve Fatih'le ilişkisinin nasıl devam edeceği dair çeşitli teoriler üretildi. Fakat oyuncu Ceren Karakoç'un setten paylaştığı bir kare izleyicilerin merakını giderdi.

Ünallar

Karakoç'un yayınladığı görüntüde Görkem, Ünal ailesinin evinde sağlıklı bir şekilde oturuyor. Sevilmeyen Görkem karakterinin özellikle Fatih'in yanında da yer alması dikkatlerden kaçmadı. 

Görkemmm

NE OLMUŞTU?

Kıvılcım, Ömer ve Doğa Ünallar’a akşam yemeğe gittiğinde Nilay ve Görkem’in tartışması olayların fitilini ateşlemişti. Her şeyi ortaya döken Nilay, Ömer ve Görkem’in geçmişte yaşadığı ilişkiyi ifşa etmişti. Büyük sırrın ortaya çıkmasıyla sinir krizi geçiren aile üyeleri arasında yüksek gerilimli tartışmalar yaşanmıştı. Görkem'in düşüşü ile dizi seozn finaline girmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.