İnternete fahiş zam! Türk Telekom’dan görülmemiş yeni tarife

İnternete fahiş zam! Türk Telekom’dan görülmemiş yeni tarife
Türk Telekom’dan İnternet Tarifelerine Zam: Yeni Fiyatlar 1 Temmuz 2024’te Yürürlüğe Girecek. Zammı Duyanlar şaşkına döndü

Türk Telekom, internet tarifelerine yüzde 14 ile 16 arasında değişen oranlarda zam yaptığını duyurdu. Şirketin internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, yeni tarifeler 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak. Taahhüdü devam eden kullanıcılar ise bu zamlardan etkilenmeyecek.

Zam Oranları ve Yeni Fiyatlar

Türk Telekom’un internet tarifelerinde yaptığı zam oranları yüzde 14, yüzde 15 ve yüzde 16 olarak belirlendi. En düşük taahhütsüz ve limitsiz internet paketi olan, 12 Mbps hızındaki internetin fiyatı 650 TL’den 755 TL’ye çıkarıldı. En yüksek taahhütsüz ve limitsiz internet paketi olan, 1000 Mbps hızındaki internetin fiyatı ise 1500 TL’den 1720 TL’ye yükseltildi.

Kimler Etkilenecek?

Taahhüdü devam eden kullanıcılar bu zamlardan etkilenmeyecek. Ancak taahhütsüz müşteriler ve yeni üye olacak kullanıcılar yeni fiyatlarla hizmet alacaklar. Taahhütsüz müşteriler, avantajlı kampanyalara katılarak fiyat değişikliklerinden etkilenmeden hizmet almaya devam edebilirler.

Türk Telekom’dan Resmi Açıklama

Türk Telekom’un internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren; Evde/İşte İnternet tarifelerinin liste fiyatı, MEB tarifelerinin liste fiyatı, Yalın/Alo erişim liste fiyatı ve Alo dakika paketlerinin liste fiyatı, Statik IP liste fiyatı ve Tek Seferlik İşlem ücretlerinde (nakil, devir, hat dondurma, hat kapama) güncelleme yapılacaktır. Bahse konu liste fiyatı güncellemelerinden, sadece taahhütsüz durumda olan müşterilerimiz etkilenecek olup, taahhütlü müşterilerimiz taahhüt süreleri boyunca herhangi bir fiyat değişikliğinden etkilenmeyecektir. Taahhütsüz müşterilerimiz de avantajlı kampanyalarımıza katılarak hiçbir fiyat değişikliğinden etkilenmeden kullanımlarına devam edebilirler.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.