Ata Demirer'den THY'ye tepki: Memlekette zaten yeterince değersiz hissettiriliyoruz

Ata Demirer'den THY'ye tepki: Memlekette zaten yeterince değersiz hissettiriliyoruz
Ata Demirer, uçağa binişi sırasında yaşadığı koltuk değişikliği nedeniyle Türk Hava Yolları'na tepki göstererek; "İnsanlara bunu yapmayın. Bu memlekette zaten yeterince değersiz hissettiriliyoruz, ayıptır" dedi.

Ünlü komedyen Ata Demirer, uçağa bineceği sırada koltuk numarasının değiştirilmesine sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Demirer, havaalanına erken geldiğini ve kendisine F1 numaralı koltuğun verildiğini belirterek, "Uçağa biniş kontrol noktasında 'F3 oldunuz' dediler. Neden diye sordum, 'Değişiklik oldu' dediler. Neyse, bindim, herkes mutlu, F1 koltuğu boş. Bir süre sonra tatlı bir isyan ettim, ardından 'F1'e geçin buyrun' dediler" ifadelerini kullandı.

'ANLAŞILAN BEKLENEN AĞIR ABİ YETİŞEMEMİŞ UÇAĞA'

Demirer sözlerine "Anlaşılan beklenen ağır abi yetişememiş uçağa, artık kimse? Çok ayıp. F1 meraklısı değilim ama ya o koltukları satma ya da böyle şeyler yapma. İnsanlara bunu yapmayın. Bu memlekette zaten yeterince değersiz hissettiriliyoruz, ayıptır. Tekrar edeyim, F1 falan umrumda değil, derdim sadece hakkım olanı almak ve başkalarının da hakkını alması" diye devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.