Ünlü fenomenin acı günü! Sosyal medyadan duyurdu!

Ünlü fenomenin acı günü! Sosyal medyadan duyurdu!
Sosyal medyada çektiği videolar sayesinde geniş kitleler tarafından tanınan Marul Kafa lakabıyla bilinen Mehmet Yıldırım, anne acısı ile sarsıldı. Yıldırım'ın, bir süredir kanserle eden annesi hayatını  kaybetti.

Sosyal medyada hesabından çektiği komik videolarla tanınan Marul Kafa lakaplı Mehmet Yıldırım'ın annesi Havva Yıldırım hayatını kaybetti. Marul Kafa lakaplı fenomen geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla annesinin, 'Annem 4. evre akciğer kanseri kemik ve karaciğer metaztası var 1,5 yıldır neredeyse tüm kemoterapileri aldık ve büyümeyi durduramıyoruz' diyerek hastalığını duyurmuştu.

Annee-1DUA İSTEMİŞTİ

Yaptığı paylaşımın ardından bir süre sonra annesinin yoğum bakıma kaldırıldığını duyuran Marul Kafa takipçilerinden ve sevenlerinden annesi için dua istemişti. Sosyal medya fenomeni Marul Kafa acı haberi ise bu sabah hesabından duyurdu. Marul Kafa lakaplı Mehmet Yıldırım, annesinin vefatını şu sözlerle duyurdu: "Canımdan çok sevdiğim annemi kaybettik. Öğle namazına müteakip Cihadiye Mezarlığı'na defnedilecektir. Başımız sağ olsun. Mekanı cennet olsun."

AnneeeeÖte yandan, Marul Kafa olarak tanınan Mehmet Yıldırım, ilk olarak annesi Havva Yıldırım ve babası İsmail Yılıdırm ile çektiği komik videolar ile tanınmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.