Vural Çelik'e vedasıyla tepki çeken Gülse Birsel'den ikinci açıklama geldi!

Vural Çelik'e vedasıyla tepki çeken Gülse Birsel'den ikinci açıklama geldi!
17 Ekim tarihinde Üsküdar'daki evinde ölü bulunan oyuncu Vural Çelik'in ardından yaptığı açıklamayla tepkileri üzerine çeken Gülse Birsel'den yeni bir açıklama daha geldi.

Avrupa Yakası'da canlandırdığı Kubilay Peynircioğlu karekteri ile dikkatleri çeken Vural Çelik, 17 Ekim günü evinde ölü bulunmuştu. Ani ölümüyle sanat camiasını yasa boğan Çelik'in vefatı sonrası ilk paylaşım Avrupa Yakası'nda birlikte rol aldığı Gülse Birsel'den gelmişti.

Öte yandan, Avrupa Yakası'nda birlikte rol alan Gülse Birsel ve Vural Çelik'in uzun zamandır küs olduğu biliniyordu. Gülse Birsel konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapmış ve sözleri tepki ile karşılanmıştı.

Gülse Birsel "Keşke son sezonda da beraber oynasaydık. Ve keşke birkaç ay sonra bir TV programında benimle ilgili mana verilemez, yakışıksız cümleler etmeseydi. (Tabii kimse iş arkadaşıyla tek sebepten 16 yıl iletişimi kesmez. Ama sonraki yıllardaki hataları, yanlışları burada anlatmaya gerek de yok, yakışık da almaz.) Ben oyuncu arkadaşlarımla olan anlaşmazlıklarda kavga, polemik, magazin…" demişti. Gülse Birsel'in bu sözleri de tepkiyle karşılanmıştı. Ardından da paylaşımını silmişti.

avryupa.jpg

Avrupa Yakası'nın Fatoş'u Şenay Gürler ise Gülse Birsel'e destek vermişti. Kaç gündür Gülse hakkında saçma sapan suçlamalar yapılıyor, yazılar yazılıyor. Hepimiz üzüldük Vural'ı bu kadar erken kaybettiğimiz için elbette. Ben gidemedim cenazesine, turnedeydim. Gülse de anlatmış neden gidemediğini. Ama Gülse neredeyse bu erken ölümün sorumlusu ilan edilecek." diyerek eski rol arkadaşına destek olmuştu.

"BENİM YÜZÜMDEN HAYATINI KAYBETTİ GİBİ DAVRANILIYOR"

Gülse Birsel'den yeni bir açıklama daha geldi. Birsen Altuntaş'a konuşan Gülse Birsel, "Günlerdir benim yüzümden hayatını kaybetti gibi davranılıyor" dedi. Ünlü isim yorumunda “Günlerdir benim yüzümden hayatını kaybetti gibi davranılıyor. İşlerini engelledi, yok sahip çıkmadı şu bu… 16 yıldır neden küs olduğumun sebeplerini açıklamak durumunda hissettim. Ben mümkün olduğu kadar eğlendiğimiz zamanları anlatıp keşke karşılaşacak vakit olsaydı dedim ama onun da sadece ilk kısmı koyulmuş. Veya parça parça alınmış. Sosyal medya inanılmaz bir yer” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.