Zeynep Sever Demirel 'Yenidoğan Çetesi' skandalına isyan etti: Bugün ne olacak diye...

Zeynep Sever Demirel 'Yenidoğan Çetesi' skandalına isyan etti: Bugün ne olacak diye...
Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, 'Yenidoğan çetesi' skandalına sert tepki gösterdi. Demirel, "Her gün bugün ne olacak diye bekleyen akvaryum balıkları gibi hissediyorum kendimi. Tepkisizlik ile vicdan mastürbasyonu arasında bir yerlerde kalmakt

Eski futbolcu Volkan Demirel ile 2009 Belçika Güzeli Zeynep Demirel, Eylül 2010'da nikâh masasına oturmuştu. Kızları Yade 8 Şubat 2013'te, Yeda Eylül 2017'de dünyaya gelmişti. Ünlü çift geçen ağustos ayında üçüncü kez anne-baba olacaklarının müjdesini vermişti.

Bu hamileliğinde ülkede yaşanan kadın cinayetleri ve yenidoğan çetesi skandalıyla sarsılan Zeynep Demirel isyan etti.

'BU ÇAĞDA BU COĞRAFYADA YAŞAMAK...'

Demirel Instagram'da yaptığı paylaşımda "Her gün bugün ne olacak diye bekleyen akvaryum balıkları gibi hissediyorum kendimi. Tepkisizlik ile vicdan mastürbasyonu arasında bir yerlerde kalmaktan korkuyorum sürekli! Ruh sağlığımı düşünmek bencillik, ses verip hayatıma devam etmek ikiyüzlülük gibi geliyor artık. Sorguladığım çok şey var ve bunlar herkese, her kuruma olan güvenimi daha da sarsıyor. Etik değerlerin oluşmadığı, ahlaki normların yalnızca kültürel geleneklere ve kutsal kitaplara göre biçim aldığı toplumlarda çürümeler kaçınılmaz oluyor... Bu çağda bu coğrafyada yaşamak gerçekten mental dayanıklılık testi gibi" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.