Mehmet Ali Erbil ile imam nikahı kıyan Gülseren Ceylan evden masörü kovdu!

Mehmet Ali Erbil ile imam nikahı kıyan Gülseren Ceylan evden masörü kovdu!
Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, bir süredir kendisinden 40 yaş küçük olan Gülseren Ceylan ile aşk yaşıyor. Yaşadığı ilişki ile sık sık magazine konu olan Erbil, sevgilisi ile imam nihakı kıydırdı.  Gülseren Ceylan itiraflarıyla herkesi şaşırttı. Ceylan, masaj yapan çalışanı işten çıkarttığını söyledi.

Ünlü şovmen Şovmen Mehmet Ali Erbil ile 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'ın aşkı doluz dizgin devam ediyor. Yaklaşık 1 yıldır ilişki yaşayan Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan, son olarak Pınar Kerimoğlu’nun YouTube programına konuk oldu. Dini nikâh kıydırdıklarını söyleyen ünlü şovmen, “Zaten evli gibiyiz. Her şey çok güzel gidiyor. Gülseren istedi nikâh olmasını, ben de tamam dedim. Dini nikâh yaptık” dedi.

2222222

MASÖRÜ EVDEN KOVDU

Mali'nin sevgilisi Gülseren Ceylan’ın evde kendisine masaj yapan çalışanı işten çıkarttırdığını ve kendisinin masaj yaptığını söyledi.

Konu ile ilgili konuşan Ceylan, “Benden masaj istesin, yanımdayken başkasının ona dokunmasına, masaj yapmasına sinir oluyorum. Evde çalışan masörler vardı, hepsini kovdururum, ben kendim ayaklarına masaj yapıyorum” şeklinde konuştu.

111111-6

ÇOCUK İTİRAFI

Gülseren Ceylan, “Hayatımda ilk defa bir erkekten çocuk hayalim oldu. Ben normalde gezen tozan bir insandım ama şu an ev hanımı oldum tamamen. Ben Mehmet Ali’yi bilerek ilişkiye başladım, eski eşlerini, çocuklarını biliyorum. Evlenmek istemezse de haklıdır ama ileride ben Mehmet Ali Erbil’den kesinlikle çocuk yapmak istiyorum. Evlenmek için evlilik sözleşmesi isterse bile imzalarım, kaç yaşında adam, kim bilir eski ilişkilerinde neler yaşadı, düşünmeden imza atarım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.