Narin Güran'ın otopsi raporu açıklandı: 23 gözaltı

Narin Güran'ın otopsi raporu açıklandı: 23 gözaltı
Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümü sonrası otopsi raporu açıklandı. Ölümün cinayet olduğu belirlenirken, gözaltı sayısı 23'e ulaştı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cesedi, 2 Eylül'de bulundu. Yapılan otopsi raporuna göre, Narin Güran'ın ölümünün cinayet olduğu ve şiddetli bir şekilde öldürüldüğü tespit edildi. Otopsi sonuçlarına göre, küçük çocuğun ölümüne neden olan ciddi travmaların ve yaralanmaların olduğu belirlendi.

NARİN'İN AMCASI VE BİR KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada, olayla ilgili 21 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Gözaltına alınanlar arasında Narin Güran'ın annesi, babası, iki ağabeyi, üç amcası ve tutuklanan amcası S.G'nin eşi bulunuyor. Ayrıca, gözaltı sırasında Narin Güran'ın amcasının da aralarında bulunduğu iki kişi daha gözaltına alındı.

İki ağabeyden birinin, daha önce gözaltına alınıp serbest bırakılan E.G. olduğu öğrenildi. E.G'nin kolundaki ısırık izinin Narin Güran'a ait olmadığı belirlenmişti.

NARİN ÇUVALIN İÇİNE KONULARAK DEREYE ATILMIŞ

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Narin Güran'ın kıyafetlerinin Eğertutmaz Deresi kenarında bir çuval içinde, taşla gizlenmiş olarak bulunduğunu açıklamıştı. İlk bulgulara göre, Güran'ın öldürüldükten sonra bir çuvala konulup derenin kenarına bırakıldığı, üzerinin ağaç dalları ve taşlarla kapatıldığı belirtilmişti. Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.