Şarkıcı Yıldız Tilbe yine şaşırtmadı! Sahnede onlarca hayranının önünde elbisesini...

Şarkıcı Yıldız Tilbe yine şaşırtmadı! Sahnede onlarca hayranının önünde elbisesini...
Dillere pelesenk olan şarkılarıyla tüm Türkiye'nin yakından tanıdığı Yıldız Tilbe önceki akşam İzmir'in Çeşme ilçesinde sahne aldı. Söylediği şarkılarla hayranlarına keyifli anlar yaşatan Tilbe, konser için uzun bir elbise tercih etti. Fakat konserin ilerleyen dakikalarda elbisesi ile rahat edemeyen Yıldız Tilbe korumasını çağırarak eteğini kestirdi.

Sahne şovları, unutulmaz şarkıları ve sivri çıkışlarıyla tanınan Yıldız Tilbe, gündemden düşmeyen ünlü isimlerin başında geliyor. Geçtiğimiz gün Çeşme'de sahne alan Tilbe, konserinde ışıltılı uzun bir elbise tercih etti. Dans etmeyi seven Tilbe, ilerleyen dakikalarda rahat hareket edemedi. Tilbe, korumasını yayına çağırarak sahnede elbisesini 3-4 yerden kestirdi. Tilbe elbisesiyle rahat hareket etmeye başlayınca dans etmeyi de ihmal etmedi.

TilbeeeÖte yandan, Yıldız Tilbe geçtiğimiz aylarda sağlık sorunu yaşadığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Yoğun bakıma kaldırıldığı iddia edilen Tilbe çıkan iddiaları kısa sürede yalanlamış ve bu iddialara ateş püskürmüştü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.