CHP, erken seçim için kampanya başlatıyor

CHP, erken seçim için kampanya başlatıyor
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, "Bence 1,5 yıl sonra erken seçim olur" açıklamasının ardından partinin kurmayları "CHP, Türkiye’yi nasıl yönetecek" kampanyasıyla yola çıkacaklarını açıkladı. Bu doğrultuda kampanya filmleri de çekilmesi planlanıyor.

CHP, erken seçim için hazırlıklara başladı. Parti kaynakları, "CHP Türkiye’yi nasıl yönetecek?” temasıyla bir kampanya yürüteceklerini duyurdu.

Bu çerçevede ekonomi, eğitim, sağlık ve adalet gibi konularda genel başkan yardımcılarının yol haritasını anlatan kampanya filmleri çekilecek. Ataması yapılmayan öğretmenler ile başlayan ve yarın Gebze’de sürdürülecek tematik mitinglerin seçim havasında geçmesinin planlandığı belirtildi.

BirGün'den Mustafa Bildircin'in haberine göre, CHP kaynakları, CHP’nin gölge bakanları ile iktidar arasında gerçekleşen görüşmelerin ardından yapılan ve CHP’yi, “Popülist söylemler” ile suçlayan tavrın da erken seçimi kaçınılmaz kıldığını kaydetti.

Ekonomik krizin etkilerinin her geçen gün daha da arttığını ifade eden CHP kurmayları, “Biz Asgari ücretli geçinemiyor’ diyoruz, onlar ise ‘Popülist söylemeler bunlar’ diyor. Müzakere ile sonuç alamadığımız her alanda sahada olacağız” dedi.

"YARIN SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ..."

CHP İl Danışma Kurulu toplantılarında da ağırlıklı gündemin erken seçim olduğu bildirildi. CHP örgütlerinin, “Yarın seçim olacakmış gibi” çalıştığı, il danışma kurullarının da sokağa dönük politikalar ürettiği dile getirildi. CHP Genel Merkezi’nin erken seçim politikalarının parti tabanında tutarlı bulunduğu savunuldu.

KAMPANYA FİLMLERİ

"CHP Türkiye’yi nasıl yönetecek?" sorusunun yanıtlanacağı kampanya kapsamında ekonomi, eğitim, sağlık ve adalet gibi temel alanlardan sorumlu genel başkan yardımcılarının, “CHP’nin yol haritasını” anlatan çalışmalar gerçekleştireceği vurgulandı. Bu amaçla kampanya filmleri de hazırlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.