Özgür Özel: Antalya, bundan sonra CHP'nin kalesi olacak

Özgür Özel: Antalya, bundan sonra CHP'nin kalesi olacak
Özgür Özel, Kepez'deki ziyaretinde Antalya'nın yerel yönetim hizmetlerinin standardının artacağını belirtti ve Antalya'nın CHP'nin kalesi olacağını ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya'daki ziyaretleri kapsamında Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz ile bir araya geldi. Ziyaretin ardından belediye hizmet binasının balkonundan kendisini bekleyen vatandaşlara seslenen Özel, Antalya'nın CHP'nin kalesi olacağına dair güçlü mesajlar verdi.

BELEDİYE BAŞKANI MESUT KOCAGÖZ'E GELEN TEPKİ

Özel, konuşmasında, Antalya'da ilçe belediyeleri arasında ilk olarak Kepez'i ziyaret ettiğini belirtti. Kepezlilerin Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'e olan güvenini dile getiren Özel, Kocagöz'ün zaferinin bazı kesimlerce hoş karşılanmadığını ifade etti.

Özellikle, Antalya'daki teleferik kazası sonrası Kocagöz'ün görevinden alınmasının ardından yaşanan süreci hatırlatan Özel, Kocagöz’e sahip çıkan Antalya örgütü ve Kepez halkına teşekkür etti.

"ANTALYA BUNDAN SONRA CHP'NİN KALESİ OLACAK"

Antalya'daki yerel seçimlerde CHP'nin kazandığı belediyeleri anımsatan Özel, "Bundan sonra kentte belediyecilik hizmetleri, sosyal yardımlar Antalya'ya yakışır olacak. Antalya emin olun bundan sonra CHP'nin kalesi olacak" şeklinde konuştu. CHP'nin Türkiye genelinde "Türkiye ittifakı" vurgusu yaparak, farklı siyasi görüşlerden insanlarla ortak paydada buluştuğunu vurguladı.

"YETER Kİ VATANINI, MİLLETİNİ, BAYRAĞINI SEVSİN"

Özgür Özel, "Renklerimiz ay-yıldızlı al bayrağın renkleri, kırmızı ve beyazdı. Sosyal demokratlar, muhafazakar, milliyetçi ve Kürt demokratlarla 'Yeter ki vatanını, milletini, bayrağını sevsin, Atatürk'ü sevsin' dedik ve hepsiyle beraber olduk" şeklinde konuştu.

"HER DERDİN ÇARESİ CHP'DİR"

Ayrıca, CHP'nin Türkiye'nin birinci partisi olduğunun altını çizen Özel, "Her derdin çaresi CHP'dir, kimsenin bundan şüphesi olmamalıdır" dedi. Konuşmasının ardından vatandaşlara karanfil dağıtan Özel, yerel halkla samimi bir bağ kurmayı sürdürdü.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.