Davada ara karar açıklandı: Engin Polat ve 3 sanığa tahliye

Davada ara karar açıklandı: Engin Polat ve 3 sanığa tahliye
Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan Dilan ve Engin Polat çifti ile 28 sanığın davasında ara karar açıklandı. Dilan Polat'ın ardından Engin Polat ve 3 sanık tahliye edildi. Polatlar davasında tutuklu sanık kalmadı.

Geçtiğimiz yıl tutuklanan ve "Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme", "Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" ve "Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun’a muhalefet" suçlarından haklarında dava açılan Dilan ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 sanığın yargılandığı davada ara karar çıktı.

MÜTALAADA TUTUKLULUĞA DEVAMINI TALEP EDİLMİŞTİ

Dilan ve Engin Polat'ın 3 ayrı suçtan toplam 20'şer yıldan 40'ar yıla kadar hapisle cezalandırılmasının istendiği, 4'ü tutuklu 28 sanık hakkında açılan davanın duruşmasında cumhuriyet savcısı dün mütalaasını açıklamıştı.

Cumhuriyet savcısı, tutuklu sanıklar Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Küşat Polat ve Ahmet Gün'ün lehine, tahliye gerektirecek ölçüde henüz bir değişikliğin bulunmaması, tutuklu sanıkların kaçma şüphesi bulunması hususları göz önüne alınarak sanıkların tutukluluklarının devamına karar verilmesini talep etmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.