Su fiyatları artınca o ürün rekor kırdı! Damacana yerine herkes bundan alıyor...

Su fiyatları artınca o ürün rekor kırdı! Damacana yerine herkes bundan alıyor...
Su tariflerine gelen zamlardan sonra artan damacana fiyatları tüketicinin belini büktü. Su fiyatlarından kurtulmak isteyen tüketici bu ürüne merak sardı.

Damacana fiyatlarına gelen son zam sonrasında siparişlerde büyük bir düşüş görüldü. Musluk suyu içek istemeyen vatandaşlar, fiyatların pahalanması sonrasında o ürünü satın alıyor. Talep artınca bir zamda o ürüne geldi. İşte o ürün...

YILLIK MALİYETE GÖRE DAHA UYGUN

Su tarifelerine gelen zamların ardından damacana fiyatlarında da artış görüldü. Son yıllarda artan enflasyon karşısında yükselen damacana fiyatlarına alternatif olarak milyonlarca vatandaş arıtma cihazına yöneldi. Temiz su içmek için alınan arıtma cihazlarındaki talep artınca bir zam da ona geldi. 2023 yılına göre yüzde 50 oranında zamlanırken, damacaya göre daha uygun olması dikkat çekti. Arıtma cihazlarının 8 ayda ortalama maliyesi 850 TL seviyelerine ulaşıyor. Bir damacanın yıllık maliyetine göre oldukça uygun.

1400X1050En Iyi Su Aritma Cihazi Tavsiyeleri

CİHAZI ALIRKEN DİKKAT ETMENİZ GEREKEN NOKTALAR

Su arıtma cihazı kullanırken dikkat etmeniz gereken bazı hususlar bulunuyor. Dikkatli olmanız gereken nokta ise filtreler aracılığıyla suyun temizlenmesi. Su içerisindeki mineral takviyelerinin ve pH değerinin nasıl sağladığını bilmek doğru olandır. İçerisinde kullanılan filtrenin karbonlarının hacmi ne kadar olduğu gibi detayların bilinmesi sizi en temiz suya ulaştıracaktır. Evinize gelen suyun değerlerine göre bir filtre seçmeniz uzmanlar tarafından tavsiye ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.