"Tükendim" diyerek diziden ayrılan Müjde Uzman yeni diziyle anlaşınca tepki çekti! "Faturalarımı kiramı siz mi..."

Show TV ekranlarında  yayınlanan Kızılcık Şerbeti'nde Alev karekterine hayat veren Müjde Uzman, "Tükendim" diyerek diziye ani bir şekilde veda etmişti. Kısa bir süre sonra Now'da başlayacak bir dizi ile ek sıkışmıştı. Bu duruma bazı takipçiler tepki gösterince Uzman isyan etti.

Ekranların en iddialı dizilerinden biri olan Kızılcık Şerbeti'nde Alev karekterine hayat veren ve oyunculuğuyla sık sık sosyal medyada konuşulan Müjde Uzman, tükendiğini söylemiş ve diziden ayrılmıştı. Uzman'ın bu ani ayrılığı dizinin sevenlerini hayli üzmüştü. Dizinin yapımcısı geçtiğimiz günlerde Uzman'a dair sitemkar konuşarak,  "2. sezonun sonunda ayrıldık. 'Tükenmişlik sendromu' yaşıyorum diye bir video çekmişti, artık sete gelmek istemiyordu ama işlerin öyle olmadığını sonradan anladık. Şimdi başka bir diziyle anlaşmış. Sanıyorum eylül, ekim aylarında ekranda bir başka dizide olacak." demişti.

Uzmann-1

Bu ayrılığımn yankıları sürerken Müjde Uzman'ın NOW’ın  yeni dizisi “Aşk Evlilik Boşanma”da başrol oynayacağı ortaya çıkmıştı.  Bu gelişmenin ardından Müjde Uzman'a bazı takipçileri tepki gösterdi.

Bir takipçisi "Müjde Uzman'ı savunduk ettik, tükendim diyen kadın gitmiş başka bir diziyle anlaşmış. Şöhretine şöhret parasına para katıyor, bana ne oluyor? Tekrar uyarayım kendimi; gaza gelme" yorumunda bulundu.

Faturaaa

"NE KADAR AYIP"

Uzman ise yanıt olarak, "Faturalarımı kiramı siz mi ödeyeceksiniz? Uzun zamana yayılmış bilmediğiniz problemler yaşamış insanlarla ilgili sonradan bir iki cümle duyup nasıl bu kadar her şeyi biliyormuşsunuz gibi iddialarda bulunabiliyorsunuz ya? Yazdığım yazı taa ne zaman, neyle alakalı, okudunuz mu? Sonra olanları biliyor musunuz? İyileşmeyeyim mi veya? Çalışmayayım mı? Ne istiyorsunuz? Bir işe girmek de, çıkmak da normal, 20 senedir bu şekilde yaşıyorum, herkes böyle yaşıyor, bu neyin önyargısı? Ki ben sendromdayım bile demedim, abuk subuk siteler öyle yazdı, üzerine çarşaf çarşaf açıkladım bir de uğraşıp, hepsi duruyor aşağılarda bakarsanız görürsünüz. Ne ayıp ya, ne kadar ayıp." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.