İslam Memiş'ten yatırımcılara son uyarı! Gram altında yeni hedefleri paylaştı: Her ay yeni rekora hazır olun...

İslam Memiş'ten yatırımcılara son uyarı! Gram altında yeni hedefleri paylaştı: Her ay yeni rekora hazır olun...
Altın piyasasının güvenilir isimlerinden birisi olan İslam Memiş yatırımcıyı uyardı. Son uyarısından bahseden Memiş, tahminlerini duyurdu. İşte tahminleri...

Altın piyasasındaki öngörülerini paylaşan İslam Memiş, yatırımcıların beklediği açıklamayı yaptı. Gram altında temmuz ayını işaret eden Memiş, son uyarısından bahsetti. Her ay yeni rekorlar kıracağını söyleyerek altın yatırımcısına tahminlerini duyurdu. İşte o tahminler...

SON ALIM FIRSATI

Finans analisti İslam Memiş, altın piyasasını değerlendirdi. Gram altınya yönelik tahminlerini paylaşan Memiş, yatırımcıların kafasındaki soru işaretlerini de yanıtladı. Son alım fırsatlarını veren bir haftanın karşımızda olduğunu söyleyen Memiş, temmuz ayını işaret etti. Her ay sonu altında rekor beklediğini paylaşarak açıklamalarına devam etti.

Gram Altin 3 690X450

HER AY YENİ BİR REKOR KIRACAK

Son iki aydır temmuz ayını işaret ettiğini söyleyen Memiş, paylaştığı videolarda yükselişlerin temmuz ayında başlayacağını vurgulamıştı. Temmuz ayı için sık sıkuyarılar yaptığını hatırlatan uzman isim, uyarılarının geçerliliğini koruduğunu belirtti. Temmuz ayı tahminlerini paylaşan Memiş, "Temmuz ayı itibarıyla alım fırsatı vermeden her ay yeni bir rekor kırarak yükseliş trendinde olan bir altın piyasası izleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

S B3Aa1D5Bcbb6F260596B9A953094C1Fb3225091E

YÜKSELİŞ YOLCULUĞU BAŞLIYOR

Ons altın tarafındaki tahminlerinden bahseden Memiş, 2600 dolar, gram altın tarafındaki tahminlerinde ise ilk hedefin 2700 TL olduğunu paylaştı. 2024 yılının sonlarına doğru ons altındaki hedefin 3000 dolar olduğunu söyleyen Memiş, gram altındaki hedefinin ise 3000 - 3500 TL aralığında olduğunu işaret etti. Altın yolculuğunun başladığını söyleyen uzman isim, "Bu son uyarımdır. Temmuzda altında yükseliş yolculuğu başlıyor." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.