Ali Sabancı, tekne kazasını ilk kez anlattı: Hastanede ilk sorusu 'Herkes hayatta mı?' olmuş

Ali Sabancı, tekne kazasını ilk kez anlattı: Hastanede ilk sorusu 'Herkes hayatta mı?' olmuş
İş insanı Ali Sabancı, geçtiğimiz yıl Yunanistan'da ailesiyle birlikte geçirdiği tekne kazasına ilişkin konuştu. Kazadan 9 gün sonra gözünü hastanede açtığını belirten Sabancı, ilk olarak başhekime "Herkes hayatta mı? diye sorduğunu söyledi.

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği'nin (ANSİAD) 2024 yılı faaliyet dönemi 11'inci olağan toplantısı, dün akşam saatlerinde bir otelde gerçekleştirildi. Toplantıda konuk konuşmacı olarak yer alan iş insanı Ali Sabancı, geçtiğimiz yıl Yunanistan'da eşi ve çocuklarıyla yaşadığı bot kazasını anlattı.

'TEKNEYE BİNDİĞİMİ HATIRLAMIYORUM'

Sabancı, şu ifadeleri kullandı:

"Şöyle anlatayım, motor kazası yaptım ben. Deniz motoru, ben sürüyordum. Eşimin suratı parçalandı. Ben galiba 10 veya 11 ameliyat oldum. Çocuklarımız vardı teknede, o zaman 20 ya da 22 yaşında, suya düştüler. Kayaya çarptık, suya düştüler ama kayaya çarpmadılar. Allah'ın işi bu 2 ekip vardı büyük teknede çalışan. Onların birinin omzu çıktı. 3 hafta evvel böyle benzer bir kazada, teknedekiler Allah rahmet eylesin, kayaya çarptı ölmüş. Ben tekneye bindiğimi de hatırlamıyorum. 9 gün sonra hastanede uyandığımda, başhekime 'Herkes hayatta mı?' diye sordum. 3-4 ay kadar hastanede kaldım. Her geçen gün büyütmemeyi öğrendim. Öğreniyorum. Ölünceye kadar da öğreneceğim. Hepimiz zaten ümit ediyorum ölünceye kadar gelişeceğiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.