Biden, Trump şapkası taktı: 'O da Kamala Harris'ten nefret ediyor'

Biden, Trump şapkası taktı: 'O da Kamala Harris'ten nefret ediyor'
ABD Başkanı Joe Biden, Pensilvanya'da katıldığı ziyaret sırasında, başkan adayı Donald Trump'ı temsil eden kırmızı şapkalardan birini taktı. Beyaz Saray, Biden'ın "iki partili birlik" mesajı verdiğini söyledi.

ABD Başkanı Joe Biden, dün Pensilvanya eyaletinde 11 Eylül anma etkinliğine katıldı. Daha sonra Shanksville İtfaiye İstasyonu'nu ziyaret etti. Ziyareti sırasında yaptığı hareket, Biden'ı sosyal medyadaki Trump destekçilerinin diline düşürdü. 

Biden, ekimde yapılacak başkanlık seçiminde aday olan Donald Trump'ı temsil eden sembolik şapkalardan birini taktı. Trump'ın başkanlık seçiminde yarıştığı aday ise Joe Biden'ın yardımcısı Kamala Harris.

'BU BİR JESTTİ'

Beyaz Saray Kıdemli Basın Sözcüsü Yardımcısı Andrew Bates, Biden'ın şapkayı neden taktığını sosyal medyada yaptığı paylaşımla açığa kavuşturdu.

Andrew, "Joe Biden, Shanksville İtfaiye İstasyonu'nda, 11 Eylül sonrası ülkenin iki partili birliği hakkında konuştu ve buna geri dönmeye ihtiyacımız olduğunu söyledi. Jest olarak bir Trump destekçisine şapka verdi ve o da aynı ruhla Başkan'ın Trump şapkası takması gerektiğini söyledi. Biden da Kısa bir süre şapkayı taktı." dedi.

Biden'ın hareketinin her ne kadar hoşgörü mesajı taşıdığı söylense de sosyal medyadaki Trump destekçileri olayı böyle görmedi. 

Kamala Harris'in Trump karşısındaki adaylığına atıf yapan bir kullanıcı, ""Bakın, Trump haklıydı. Joe Biden, Kamala Harris'ten nefret ediyor." yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.