DEVA Partili Ekmen: Sinan Ateş davasında sanıklar ifadelerini değiştiriyor, senaryo yazıyorlar!

DEVA Partili Ekmen: Sinan Ateş davasında sanıklar ifadelerini değiştiriyor, senaryo yazıyorlar!
Sinan Ateş cinayeti davasının ilk duruşmasına katılan DEVA Partili Ekmen, sanıklar ve mahkeme salonunda yaşananlara dair kritik değerlendirmelerde bulundu.

Sinan Ateş Cinayeti Davası'nın ilk duruşması 1 Temmuz Pazartesi günü itibariyle başladı. Duruşmayı CHP Lideri Özel, Eski CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Lideri Dervişoğlu'nun yanı sıra çok sayıda siyasi ve hukukçu takip etti.

Sincan Cezaevi'nde görülen duruşmada yaşanan kritik anları ise DEVA Partisi Milletvekili Mehmet Emin Ekmen KARAR TV ekranlarında canlı yayında anlattı.

Cinayet davasının ana azmettiricisi olarak yargılanan Doğukan Çep'in Kılıçdaroğlu'na yönelik 'Bay Kemal nerede' şeklinde bağırdığını ve saygısız bir tutum sergilediğini belirten Ekmen, 22 sanığın maddi açıdan yetersiz kişiler olmalarına rağmen 31 avukat tarafından temsil edilmelerine dikkat çekti. 

Bir diğer yandan sanıkların ifadelerini değiştirdiğine vurgu yapan Ekmen, 'Daha önceki bütün ifadeleri reddediyorlar. Yeni bir senaryo kurmuşlar' şeklinde konuştu. 

İşte, Sinan Ateş davasının ilk duruşmasına katılan Mehmet Emin Ekmen'den kritik bilgiler...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.