Astana görüşmesi: Erdoğan ile Putin bir araya geldi

Astana görüşmesi: Erdoğan ile Putin bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütü 24'ücü Devlet Başkanları Zirvesi'ndeki temasları kapsamında, Rusya Devlet Başkanı Putin ile bir araya geldi. İki liderin gündeminde Sinop Nükleer Enerji Santrali'nde atılacak adımlar vardı. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Astana'da Şanghay İşbirliği Örgütü 24'ücü Devlet Başkanları Zirvesi'nde görüştü.

''SİNOP NÜKLEER SANTRALİNE DAİR GÖRÜŞMELERİMİZ VAR''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sinop Nükleer Enerji Santrali ile ilgili görüşmelerimiz var. Onunla ilgili ciddi adımlar atabileceğimize inanıyorum." açıklamasında bulundu.

Erdoğan, Türkiye-Rusya ticaret hacmi konusunda, "Hedefimiz, 100 milyar doları yakalamaktı, buna ulaşabileceğimize inanıyorum, böyle bir potansiyele de sahibiz." dedi.

Erdoğan, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"(Rusya ile) Sinop Nükleer Enerji Santrali ile ilgili görüşmelerimiz var. Onunla ilgili ciddi adımlar atabileceğimize inanıyorum."Erdoğan şöyle devam etti; "(Rusya ile) Sinop Nükleer Enerji Santrali ile ilgili görüşmelerimiz var. Onunla ilgili ciddi adımlar atabileceğimize inanıyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.