'Yakışıklı Güvenlik' mesleği bıraktı: İşte nedeni...

'Yakışıklı Güvenlik' mesleği bıraktı: İşte nedeni...
'Yakışıklı Güvenlik' ismiyle tanınan Muhammed Sürmeneli, mesleğinin neden bıraktığına ilişkin açıklama yaptı. Sürmeneli, meslektaşlarından kendisine gelen eleştirilerin mesleği bırakmasında etkili olduğunu belirterek "Kendi mesleklerini vasat görmek isteyen, mesleklerine önem verilmesini istemeyen insanlar için neden mücadele ediyorsun ki dedim kendi kendime" ifadelerini kullandı.

Tiktok'ta çektiği videolarla tanınan 'Yakışıklı Güvenlik' kullanıcı isimli fenomen Muhammed Sürmeneli, mesleğini neden bıraktığını paylaştığı bir video ile açıkladı.

Youtube'dan 10 dakikalık bir video paylaşan Sürmeneli, "Videoda söyleyebileceğim her şeyi söyledim. Anlayana çok anlamayana ne desem az gelir sadece kısacası ‘Yakışıklı Güvenlik’ artık yok" dedi.

Özellikle meslektaşlarından gelen eleştirilere tepki gösteren Sürmeneli, özel güvenlikçilerin sorunlarını gündeme getirdiğini ve zaman içinde bu mesleği daha görünür kıldığını belirtti.

'MESLEKTAŞLARIMDAN KÜFÜR VE HAKARET İÇERİKLİ YORUMLAR ALDIM'

Meslektaşlarından gelen küfürlü ve hakaret içerikli yorumları gündeme getiren Sürmeneli, "Kendi mesleklerini vasat görmek isteyen, mesleklerine önem verilmesini istemeyen insanlar için neden mücadele ediyorsun ki dedim kendi kendime ve en son güvenlik mesleğini bırakmayı düşündüm ve kararımı verdim" ifadelerini kullandı.

Tüm sosyal medya hesaplarının ismini değiştiren 'Yakışıklı Güvenlik', ekipmanlarını da yapacağı bir çekilişle hayranlarına vereceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.