Kayıp profesörden acı haber: Ellerini iple bağlayıp nehre atmışlar

Kayıp profesörden acı haber: Ellerini iple bağlayıp nehre atmışlar
Eskişehir Teknik Üniversitesi'nde görevli Prof. Dr. Bekir Karasu'nun beş gün süren arama çalışmaları sonucunda cesedi Porsuk Çayı'nda bulundu. 59 yaşındaki akademisyenin ellerinin iple bağlandığı ve nehre atıldığı tespit edildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Eskişehir Teknik Üniversitesi'nde görevli Prof. Dr. Bekir Karasu, 27 Haziran’da evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Yapılan aramalar sonucunda Karasu'nun cesedi Porsuk Çayı'nda bulundu. Olayla ilgili geniş çaplı bir cinayet soruşturması başlatıldı.

Eskişehir Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü’nde görev yapan 59 yaşındaki Prof. Dr. Bekir Karasu, 27 Haziran’da evinden ayrıldıktan sonra kayıplara karıştı.

Ailesinin ve yakınlarının kayıp başvurusunda bulunmasının ardından Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Karasu'nun son olarak Odunpazarı ilçesindeki Nabi Avcı Bulvarı'nda bulunduğunu tespit etti. Mobese kameraları ve cep telefonu sinyalleri üzerinden yapılan araştırmalar, aramaları kırsal Karacaşehir Mahallesi’ne yönlendirdi.

CİNAYET SORUŞTURMASI BAŞLATILDI

Polis ekiplerinin detaylı aramaları sonucunda, Prof. Dr. Karasu’nun cesedi Porsuk Çayı'nda bulundu. Yapılan ilk incelemede, Karasu’nun ellerinin iple bağlandığı ve cesedinin suya bırakıldığı belirlendi.

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili olarak cinayet soruşturması başlattı. Ceset, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.