Davutoğlu'ndan Erdoğan'a 'İsrail' çıkışı: Neden 7 ay boyunca ticaret yaptın?

Davutoğlu'ndan Erdoğan'a 'İsrail' çıkışı: Neden 7 ay boyunca ticaret yaptın?
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet-Gelecek Haftalık Grup Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dikkat çeken 'İsrail' çıkışında bulundu. Davutoğlu, Erdoğan'a ''Niye ticareti 7 ay devam ettirdi Türkiye Cumhuriyeti'' sorusunu yöneltti. Detaylar haberimizde...

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Saadet-Gelecek Haftalık Grup Toplantısı'nda Erdoğan'a İsrail'in aylardır Gazze'ye yönelik yürüttüğü saldırılarla ilgili zor sorular yöneltti.

Davutoğlu, ''Cumhurbaşkanına sormak istiyorum. Niye Türkiye ayağa kalkmadı? Niye Türkiye bizim açtığımız davaya aylar sonra müdahil oldu? diyerek tepki gösterdi.

NİYE TİCARETİ 7 AY DEVAM ETTİRDİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ?

Cumhurbaşkanına sormak istiyorum. Niye Türkiye ayağa kalkmadı? Niye Türkiye bizim açtığımız davaya aylar sonra müdahil oldu? Sonra başka bir televizyon kanalında yine yüreğimi yakan sorular. Niye ticareti 7 ay devam ettirdi Türkiye Cumhuriyeti? Bizim bildiğimiz Erdoğan, bizim bildiğimiz Türkiye Cumhuriyeti Filistin'e sahip çıkardı. Filistin'de katliam yapan, soykırım yapanlara 7 ay boyu demirçeliği petrolü niye gönderdi diye sordu Filistinliler, Bolivyalılar, Nicaraguallar, Kolombiyallar. Ve ben ülkemi savunurken zorlandım arkadaşlar. İlk defa zorlandım. Yüzlerce mekanda ülkemi savundum. Ama ilk defa insanlık vicdanından kopmuş bir dış politikayı savunmak zorunda kaldım. Savunamadım. Yazıklar olsun diyorum bir kez daha. Bizim bu sorulara muhatap edenler bu halk önünde mutlaka ve insanlık önünde mutlaka hesap verecekler. 

Yeni Projeöm

''FİLİSTİN KONUSUNDA TÜRKİYE'YE ŞÜPHEYLE BAKILIYOR''

Gazze'de çocuklar katledilirken, bu hastaneler bombalanırken, oraya İsrail ordusuna yakıt gönderen, demir-çelik gönderen Türklere, şimdi dünya ne diyor biliyor musunuz? Yüreğimi yakarak söylüyorum, soykırımcılar, istilik yapanlar diye. O kategoride neredeyse bizi ele alıyorlar. İlk kez bir uluslararası platformda Filistin konusunda Türkiye'ye şüpheyle bakıldığını görmek beni derinden yaraladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.