• USD 32,66
  • EUR 35,56
  • ALTIN 2.506,82
  • BİST100 10.852
  • BTC 56.400
11 saat önce Ekonomi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merakla beklenen asgari ücrete zam konusu ile ilgili konuştu...

11 saat önce Magazin

TOD'un yeni dizisi 'Sorgu' izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Hazal Kaya, Çağlar Ertuğrul, Boncuk Yılmaz, Melisa Döngel yer aldığı diziden ilk fotoğraflar geldi.

11 saat önce Dünya

Avrupa'nın en yüksek aktif yanardağı olan Etna'nın ardından Stromboli Yanardağı'nın da aktif hale gelmesiyle uçaklara "kırmızı" kodlu uyarı verildi. Kül ve lav püskürmesi nedeniyle birçok uçuş iptal edildi.

12 saat önce Dünya

Dünyaca ünlü moda markaları Dior ve Armani, işçi sömürüsü iddialarıyla gündeme geldi. İtalya'daki üretim operasyonlarında etik dışı uygulamalar nedeniyle bu markaların operasyonlarına kayyum atandı.

12 saat önce Yerel Haber

Elazığ'da Hazar Gölü kıyısında bir kamyonette silahla vurulmuş halde biri kadın 2 kişi ölü bulundu. Cesetlerin Halil Ç. ve Rukiye Y'ye ait olduğu öğrenildi.

12 saat önce Yaşam

Fırınınızda kendi kendini temizleme ayarı yoksa bu yöntemi deneyin. Fırınınız endi kendini temizleyecek...

12 saat önce Spor

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, UEFA tarafından Merih Demiral'a verilen 2 maçlık cezanın kabul edilemez olduğunu belirtti. Büyükekşi, "UEFA Etik ve Disiplin Komitesi tarafından oyuncumuz Merih Demiral'a verilen iki maçlık cezayı kabul edilemez , hukuk dışı ve siyasi bir karar olarak görüyoruz." dedi.

12 saat önce Dünya

Karadeniz kıyılarında denize giren Ruslar, 10 metre üzerlerinden geçen bir KA-52 savaş helikopteriyle hayatlarının şokunu yaşadı.

12 saat önce Ekonomi

İflas haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Gıda devinden kötü haber! Resmen iflas etti...

12 saat önce Spor

Galatasaray, Nicolo Zaniolo'nun Atalanta'ya şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralandığını açıkladı. Sarı-kırmızılar, ayrılığı sosyal medya hesabından paylaştı.