Ekranlarının en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar'ın ilk yıllarında Rıza Baba'nın kızı Pınar'ı oynayan Pınar Aydın,  yıllar içerisindeki değişimi ve yeni hayatıyla dikkat çekti.

P I N A R R R R

Pınar Aydın, 2004 yılında müzik yarışması Akademi Türkiye'de 3. olarak adını Türkiye'ye duyurmuştu. Müzik kariyerinin yanı sıra oyunculuk yapan Aydın, 2006-2008 yılları arasında Arka Sokaklar dizisinde Pınar rolünü oynadı. Diziden ayrıldıktan sonra 2009'da Kız Kaçıran adlı yapımda yer alan Aydın, 2011-2012 yıllarında da Akasya Durağı'nda da oynadı. Aydın oyunculuk kariyerine devam ederken bir yandan da 2011 senesinde bir de Dur Dedim isimli albümünü dinleyicilerin beğenisine sundu.

Ç O C U KBAMBAŞKA BİR HAYAT YAŞIYOR

2015'te Giresunspor Genel Müdürü Harun Ovalıoğlu ile nikah masasına oturan Pınar Aydın, oyunculuğu bıraktı. Eşinin işi için Giresun'a taşınan Pınar Aydın oyunculuğu da bıraktı. Şimdilerde iki erkek çocuğu olan ünlü isim gözlerden uzak sakin bir hayat yaşıyor. Zaman zaman Instagram hesabından paylaşımlar yapan Aydın, sarı saçlarıyla da dikkat çekti.

Kenan İmirzalıoğlu, Kim Milyoner Olmak İster'e veda etti: Yerine gelecek isim belli oldu Kenan İmirzalıoğlu, Kim Milyoner Olmak İster'e veda etti: Yerine gelecek isim belli oldu

A N N EA Y D I N-1

Editör: Rengin Uğur