Hollywood’un ünlü yıldızları Brad Pitt ve Angelina Jolie, geçmiş yıllarda şiddet iddiaları nedeniyle olaylı bir şekilde boşanmışlardı. Bu gelişmelerin ardından çiftin 18 yaşındaki ilk kızı Shiloh, babasının soyadını kullanmak istemediğini ifade etti.

G P Axc J N W I A I1 D5

Ancak, Pazartesi günü Shiloh Jolie-Pitt'in babasının soyadını bırakması için yapılan duruşma ertelendi. Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin kızının soyadının değiştirilmesinin, mahkemenin geçmişe dair gerekli kontrolleri doğru bir şekilde tamamlamaması nedeniyle ertelendiği belirtildi.

G Tvsx A O X U A A Dlrn

Shiloh'un avukatı Peter Levine yaptığı açıklamada, "Ne yazık ki mahkeme bugünkü duruşmadan önce gerekli kontrolleri tamamlayamadı bu nedenle duruşma 19 Ağustos'a ertelendi" dedi ve bu gecikmenin oldukça normal bir durum olduğunu belirtti.

Aylardır merakla bekleniyordu! Kızılcık Şerbeti'nden fragman geldi! "Alev'i kaybettik" Aylardır merakla bekleniyordu! Kızılcık Şerbeti'nden fragman geldi! "Alev'i kaybettik"

ANNESİ İLE YAŞIYOR

Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin boşanmasının ardından Shiloh ve diğer beş kardeşi, anneleri Angelina Jolie ile birlikte yaşamaya başladılar. Shiloh, 2006 yılında Namibya'da dünyaya gelen çiftin ilk biyolojik çocuğu olarak dikkat çekmişti.

Editör: Süeda İlker