Damacana fiyatları vatandaşın cebini kuruttu. Su içmek isteyen vatandaş, sipariş verirken yeni zamla karşı karşıya kaldı. Damacana fiyatlarına bir zamda bugün geldi. Zam sonrası güncel fiyatlar paylaşıldı. İşte güncel fiyatlar...

Bir sigara grubuna daha zam! Bir sigara grubuna daha zam!

DAMACANA FİYATLARINA YÜZDE 15 ZAM

Temmuz ayı itibariyle gelen zam fırtınası damacana fiyatlarını da vurdu. Peş peşe zamlar gelen damacana fiyatları vatandaşın cebini kuruttu. Damacana zamlarının ardından vatandaş musluk suyuna yönelirken, güncel fiyatlar paylaşııldı. Temel gıda ürünlerindeki artış şişelenmiş su fiyatlarına da yansıdı. Damacana fiyatları bugün itibariyle yüzde 15 oranında tekrardan zamlandı. 

Damacana Soku Siparis Verdigi Su 14 Yillik Cikti 1596889728

ZAM SONRASI FİYATLAR

Damacana fiyatlarına yansıyan yüzde 15'lik zam sonrasında, Erikli markasının 19 litrelik damacana su fiyatı 115 TL'ye yükseliş gösterdi. Zamlı fiyata göre, bir bardak suyun maliyeti 1 TL'ye ulaştı. Damacana sularda popüler markaların fiyatlarındada benzer zamlar görüldü. Bir diğer markanın 19 litresinin fiyatı 99,90 TL'ye kadar yükseliş gösterdi. Sektörde yapılan zam sonrasında güncel fiyatlar 95 TL ile 115 TL arasında değişiklik göstermeye başladı. 

Editör: Burak Öztoprak